TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@potter umarım öyle olur.
-
Arkadaslar 2. Grubum mulakatlar aciklandi, ama adres istanbul yerleşkesi. Ankara da giriliyor mu herkes istanbul mu??
-
- grubum ve istanbuldayım ben de. Sanırım herkes istanbulda girecek
-
@oncira Ben de ikinci gruptan girecektim bana gelen mailde de İstanbul yazıyor. Sınava Ankara’da girmiştim.
-
@tahsildar19 acaba istanbula mi atayacaklar demek bu
-
@oncira Bu konuda bir bilgim yok hocam maalesef.
-
@oncira en azından daha çok İstanbula yapılacak demek olabilir
-
Arkadaşlar, araştırmacıların toplam süreci (mail gelmesi, mülakat, mülakat sonucunun açıklanması) kaç gün sürmüştü?
Sizce uzman yardımcılarının ne kadar sürecek, sonuçların açıklanması bayram sonrasına sarkar mı, bir bilginiz ve/veya fikriniz var mı?
-
@statistician1907 bayramdan hemen önce yapılacak zaten kesin sarkar da inşallah araştırmacı mülakatı gibi çabuk açıklanır 2 haftada açıklandı galiba onlarınki
-
@muddei-hususi ben de bayram sonrasına sarkabilir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim hocam sağolun
-
Mülakatlarınız saat kaçta acaba? Cuma günü ya da perşembe mülakatı olan var mı?
-
@potter Benim 2 temmuz cuma günü saat 13.00'da.
-
Hadi gözünüz aydın açıklanmış tarihler
-
Arkadaşlar mülakat tarihi 9 temmuzdan daha geç olan var mı? Son mülakat ayın kaçında yapılacak bilen var mı?
-
@statistician1907 benimki daha ileri bi tarihte bayramdan önceki 3 haftaya yayılmış anladığım kadarıyla mülakatlar
-
Bayramdan önce açıklanma durumu yok o zaman. Belki son hafta hızlı bir şekilde açıklarlar bayramdan sonra iş başı yaptırırlar diye düşünmüştüm.
-
Güvenlik soruşturması arşiv araştırması vs nasıl oluyo arkadaşlar acaba mülakat sonuçlandıktan sonra mı daha önce mi yapılıyor
-
@muddei-hususi hocam sizin hangi tarihte ve siz hangi gruptan gireceksiniz acaba? Grup grup günlere yaymış olabilirler mi?
-
@muddei-hususi teşekkür ederim hocam
-
Mülakatlar başladı mı