TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Ses çıkmadı ama giren oldu galiba nasıl geçti girenlerin mülakatı
-
@muddei-hususi ben 6 sında girecegim ama, her gruba ilgili oldukları birimlerin genel müdürlerinin gireceğini duymustum, oncekilerde oyleymis. Mulakat yapanlarin tutumu ne iyi ne kötü demişlerdi. Tuzak sorular sorulabiliyormus.
-
@oncira tuzak sorular ne gibi mesela hocam? teknik sorulardan mı genel konular mı sizce...
-
@forumcu Net bir soru gibi degil de, misal En basit sekilde, merkez bankasinin temel amacı istihdamı artırmaktır degil mi? Gibi şeyler hocam
-
Arkadaşlar 12 Temmuz' da mülakata girecek olan var mı? Varsa kaçıncı grupta söyleyebilir mi?
-
Cuma günü mülakata giren varsa kaç kişiyle beraber girdiğini söyleyebilir mi?
-
@potter mülakatlar bugün başlamadı mı
-
@potter cuma öğleden sonraki listede 8 kişi gözüküyordu ama 5 kişi gelmişti.
-
@mustaga anladım teşekkür ederim. 16-17 kişi vardı o zaman sizin gününüzde yaklaşık. 1.gruptan yarın girecek var mı ? Bu konuda bilginiz var mı acaba?
-
@bts06 hayır cuma başladı diye biliyorum ben eğer perşembe giren varsa bilmiyorum tabii. Cuma öncesi giren varsa bilgilendirirse çok iyi olur.
-
@potter yarın 2. grup başlıyor diye duydum telegram grubunda. 1. grup bugün bitiyor olabilir.
-
Hergun sabah 8 öğlen 8 kişi alıyorlarsa baya uzun sürer bitmesi
-
@mustaga 8de 3 gelmeme oranı şansımızı artırabilir ama yine de fazla umutlu olmamak lazım sonunda hüsrana uğramamak adına
-
@muddei-hususi merkez bankası genellikle ayrılan kontenjanı doldurmuyor zaten.
-
@mustaga onu bilmiyorum ama beğenip beğenmemeleri önemli olan galiba 1 kişi mülakata kalsa o 1 kişiyi almayabilirler
-
Mülakatlara Ankara'da giren var mı acaba?
-
@muddei-hususi hangi grubun kaç gün sürdüğü kritik.
-
@potter
6 sına kadar 1.grup
7-8 =2.grup
8-9 =3.grup
10-11=tatil
12= 4.grup
13= 5.grup -
@efendy34 tek hatalı olabilecek yan 2. ya da 3.gruptan birisi az hangisi olduğunu bilmiyorum. Ama tahminim 3.grup onlar tek gün yani sadece 9'unda olabilir.
-
@efendy34 6'sında 1. grup devam ediyor mu?