TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
ben anlamıyorum ya araştırmacılar 3 gün içinde açıklandı bizimki 1 ay olacak nerdeyse neden böyle oldu?
-
@muddei-hususi inşallah. Haftaya da razıyım tek isteğim önceki alım gibi 2 aya uzamaması.
-
Kurumu arayan oldu mu?
Bu arada ben de haftaya açıklanacağı kanaatindeyim (tamamen tahmin). İnşallah çok fazla uzamaz..
-
@ist1234 onlarınki 3 günde değil 2 haftada açıklandı diye biliyorum bizde araya bayramın PPKnin falan girdiği düşünülürse en geç haftaya açıklanırsa makul bir süredir bence inş daha fazla uzamaz.
-
@muddei-hususi herşeyi çok biliyorsunuz.
-
@ist1234 ??? polemiği severim ama bence gerek yok şu an
-
@ist1234 hiç gerek yok kardeş böyle laflara sayfayı meşgul etme herkes sonuçları bekliyor
-
Araştırmacıların sınavına hem @mbmb hem de forumda olmayan bir arkadaşım girmişti çarşamba perşembe cuma girdiler tam 1 hafta sonunda belli olmuştu. Uzmanlık sonuçları için ben cuma günü belli olur diye bekliyorum tabi tamamen benim tahminim (PPK sonrası günü) açıklanır diye düşünüyorum.
-
PPK kararı açıklandı, nefesler tutuldu:)
-
@oncira Gözüm ilk açıklandı kelimesini gördü heyecanlandım bugün beklemiyorum ben, yarın belki
-
@oncira bugün ve yarın zor bence, umudum gelecek haftadan
-
Arkadaşlar bir sonraki alım için önerebileceğiniz Finans kaynağı var mı hazırlanan arkadaşlar hangi kaynaktan çalıştı acaba teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bankanın insan kaynakları sitesine girmede sorun yaşayan var mı?
-
@forumcu şimdi denedim giriliyo bi sorun yok
-
Ne dersiniz arkadaşlar, yeni haftadan umutlanalım mı
-
@statistician1907 ben umutluyum şahsen bayramdan sonraki 4.hafta olacak perşembe, cuma gibi açıklanma ihtimali var bence
-
@bts06 umarım daha erken olur
-
Nispeten erken açıklanır gibi bir beklentiye girdik ama önceki senelerde olduğu gibi 2 ayı bulma ihtimali var mı acaba
-
@muddei-hususi Kendimizi 2 aya alıştırıp erken açıklanınca sevinmek en mantıklısı:)
-
@muddei-hususi ben de bu şekilde düşünmeye başladım malesef 1 ay oldu bizim için uzun bir süre ama bürokrasi için henüz çok kısa