TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@sanseseri İK ile görüştüm bu hafta açıklanabileceğini söylediler.
-
@mmzgrk90 Keşke gün içinde açıklansaydı. Sınava giren sayısı çok o zaman.
-
@mmzgrk90 yazılı sınavın ertelenmesiyle ilgili bir şey söylediler mi?
-
@mmzgrk90 araştırmacı sınavı ertesi gün açıklanmıştı halbuki. Bu neden geç açıklanıyor acaba?
-
@mmzgrk90 çemberi baya daraltmışlar neyse bu ay içinde de diyebilirlerdi.
-
merhaba arkadaşlar dün sınavda görev yetkililerine sordum arastırmacı iptal olabilir mail gelecek dedi bilgilendirme yapılacak dedi iptal olursa. bizim sınavımız için ise mailin bugun veya yarın iletileceğini söyledi ama erteleme konusunda bilmiyorum dedi
-
@ulujohan * iptal değil ileri bir tarih için ertelenme maili arkadaslar kusura bakmayın
-
@ulujohan hocam araştırmacı sınavı zaten ertelenmemiş miydi?
-
@ulujohan hocam ne zamana ertelendi 2-3 ay gibi bir süremi acaba?
-
birçok kişi hem uzman yardımcılığı hem de araştırmacı olmak için başvurmuş.. bu arkadaşlara da bir eleme yapılır mı sizce
-
@statistician1907 resmi sayılabilen kişilerden duydum onun için yazdım hocam
-
@svetlana Mailime cevap gelmiş, yer değişikliği mümkün değilmiş ve sınav süresi bir saatmiş. İçeriğe dair bir şey dememişler. Ben de girmeyeceğim, asla değmez onca yol gidip erkenden uyanmaya. Sonucu da içeriği de belirsiz.
Hocam sadece merak ettim neden sınava geldiniz böyle bir iletiden sonra -
@hattorihanzo canım öyle istedi, ben de canım istediği için geldim.ha bir de erkek arkadaşım da benimle gelmeyi kabul ettiği için erken kalktığım hâlde arabada uyuma şansım doğdu. bir mahsuru mu oluyor buraya böyle ileti yazıp girince acaba?
-
@svetlana mahsuru yok tabii,bazı insanlar var,rakip adayları böyle şeylerle manipüle etmeye çalışıp gelmicekmiş gibi yapıp yazarak insanları yıldırmaya falan çalışıp komik duruma düşüyorlar,koskoca insansınız tabii yapmazsınız sizden bahsetmiyorum bittabii
-
@hattorihanzo kardeşim burda 1 kişinin yazdığına bu kadar takılan tip zaten başarılı olamaz. onun dışında 2k daha rakibi var en az. bence kendine odaklansa daha iyi olur. ayrıca sana da bunu tavsiye ederim, sen onlardan değilsin tabii ama
-
@svetlana yapılmaz, kurum zaten her iki ilana da başvurabileceğimizi kendi belirtmişti
-
@hattorihanzo anladım, ancak dediğim gibi erkek arkadaşım sayesinde arabada uyuma ve daha sonrasında istanbul'da kalacak yer bulma fırsatım doğduğu için geldim. art niyetli olduğumu düşünen varsa diye açıklıyorum durumu. ayrıca hayat şartları değişkendir, her an her şey olabilir. @jiji 'nin yazdığı yoruma da katılıyorum. insan bir şeyleri kazanmak istiyorsa öncelikle kendisine bakmalı ve kendisi ile yarışmalıdır.
-
@jiji 2 binden fazla mı başvuru olmuş hocam
-
@nazlib bir bilgim yok dostum sınava girenler üzerinden akıl yürütüyorum
-
@jiji, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
dığına bu kadar takılan tip zaten başarılı
sayın hocam önyargılı muhteşem cümleniz için teşekkür ederim ben ilgili kişiyi aylardır falan takip etmiyorum gözüme çarptı söyledim burada yazılan bir söz belki bir adayın gelmesini engelleyebilir böyle nahoş adil olmayan bir manteliteyi kabul etmiyorum(ilgili kişiyi itham etmiyorum saygılar)