TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Beklediğimden kolay bi sınavdı tık tık geçiyosunuz soruları. Aralarda kafa karıştıran birkaç soru var takılanın sınavı yanıyor bence. Ben de ucu ucuna yetiştirdim ayrıca sınav merkezi de gayet iyiydi her gruptan sonra dezenfekte ediliyordu salonlar o yüzden bekleme süresi tolere edilebilir neye bu gereksiz isyanınız anlamadım. Yetiştiremeyen arkadaşlara üzüldüm ancak sınavın olayı zaten süre yönetimiydi. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
İsyan degil hocam, hijyenden kimse dert yanmadi zaten. bu kadar cok kisinin girdigi ve en iyi kamu kurumlarindan birinin yaptigi sinavin ön eleme bile olsa bu kadar basit olmasi enteresan. Eleme yapacak bi sinav degildi, o konuda biraz şikayetlendim şahsen
-
Bu sınav değil, zeka testiydi. Sınav olarak değerlendirmek yanlış olur.
-
@shepherd hocam biraz bahseder misiniz sınav tarzından, geri dönüş oluyor mu sorulara, zaman sayacı ekranda var mı, bir de hangi ildeydiniz katılım nasıldı teşekkürler
-
@kaizen17 Sınav içeriğinden daha önce arkadaşlar bahsetmiş, sayı dizisi, zeka testlerinde olan şekil soruları vs. var genel olarak. Ben hiç geri dönmedim çünkü zaten her soruya 30sn süre var takılırsanız sınav yetişmez. Konsantrasyonu hiç bozmamak lazım. Sağ üstte geri sayım var sabit duruyor. Ben İstanbul'da girdim, 20 kişilik bir laboratuvardı, 4-5 kişi gelmemişti.
-
@shepherd anladım hocam teşekkür ederim, kaçıncı gruptunuz
-
@kaizen17 Benim ilk gruptu, 11:30.
-
istanbul ticaret üniversitesine metrodan sonra nasıl gidiliyor acaba? ya da daha kolay bir yol var mıdır?
-
@dogacan Küçükyalı kampüsü için Hilltown tarafına yürümeniz gerekiyor 10-15 dk yürüyüş mesafesi. E-5 üzerinden Kadıköy’e ya da Tuzlaya giden otobüslerde de Kadir Has durağında inebilirsiniz daha yakın olur. Mobiett’den duraklara bakabilirsiniz
-
@butlakmutlan çok teşekkür ediyorum.
-
Sınava Ankarada giren arkadaşlar buraya nasıl gidilebilir toplu taşımayla haftasonu bir de otobüsler seyrek geçiyordur muhtemelen
-
Arkadaşlar sınav bana genel olarak basit geldi. Süre konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Bu kadar basit olmasini beklemiyordum. Çok eleyici bir sınav olacağını düşünmüyorum. Bir tık daha zor yapsalarmış sanki daha belirleyici olurmuş. Bir de sınav saatleri değişmişti. 30 dk geç alındık sınava. Ek olarak yukarıda bir arkadaş sormuştu, eğer sınavı bitiremediysek bir problem olmuyor. Yaptıklarımız kaydediliyormuş. Sınav görevlilerine yazılı sınavın ertelenmesi ile ilgili bir soru sormadim. Onun hakkinda bizi maille bilgilendireceklerini düşünüyorum.
-
@muddei-hususi kızılay atatürk bulvarından 191-192-193-194 numaralı otobüslere binerseniz gidebilirsiniz hocam atılım üniversitesi durağı diye söylüyor zaten
-
Sorular zor degildi ama sure bana cok az geldi
-
Yarin gelir mi acaba sonuclar
-
Arastirmacilarinki ertesi gun aciklanmis, bu da aciklanir heralde yarin
-
Bugün 13.00 oturumuna katıldım. Sınavın eleyiciliği hakkında herhangi bir fikrim yok. Herkesin girdiği gruba göre sınıflandıktan sonra GY sınavının puanlarına göre sıralanıp meslek sınavına o şekilde alınacağını düşünüyorum (bu yazdığım herhangi bir duyum/bilgi değil, tamamen kişisel tahminimdir.) Sınav bittikten sonra görevliye ne zaman açıklanacağını ve meslek sınavının ertelenmesi ile ilgili bilgisi olup olmadığını sordum, ikisine de hayır dedi.
-
@statistician1907 *****sorularımın ikisini de "bilgim yok" şeklinde yanıtladı.
-
Arkadaşlar aramızda 2. gruptan girenler var mı bir şey soracağım?
-
@grishanemesis ben varım hocam.