TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
bu sınav kaç dk sürecek arkadaşlar bilgi var mı dönüş bileti almak için önemli
-
@uvyx patron 1000 defa 45 dk yazıldı ya
-
@jiji hocam son sayfalara baktım muhtemelen yazmışsın o yüzden soruyorum önceki sayfalarda varsa görmedim
-
Ben de sınava şehir dışından geleceğim. Ortam oldukça kötü, hepimiz risk altındayız. Sonuçta Asemptomatik denen bir olay var. Bir sonraki sınavın ertelenmesi gerekiyor bence.
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle sınava girecek olan herkese şimdiden başarılar. Bu başlık altında konuşulan "sınav ertelensin" isteklerine bir türlü anlam veremiyorum. Zaten alımın istanbul ve ankaraya yapılacağı belliyken sınav merkezlerinin de buralar olması kaçınılmazdı. başvuru yapılan tarihler zaten vaka sayılarının artışa geçtiği bir döneme denk geldi. bu artışın devam edeceği de en azından sınavların yapılacağı dönemler için ortada. başvuruların, bunun bilincinde yapıldığını düşünmek istiyorum. bu ilanda zaten her şeyin tarihi belli en azından belirsizliklerle dolu pek çok alım ilanından daha net. lütfen artık "sınav ertelensin" yazıp durmayın. şikayet etmek yerine gelmemeyi tercih edebilirsiniz. iyi akşamlar.
-
@mini3366 kesinlikle katılıyorum. Hem ertelense bile 1 veya 2 ay sonra vakaların düşeceğini ve durumun iyi olacağını bilmiyoruz. Her gün daha kötüye gidiyor.
-
Katılıyorum, sınavı ertelenmenin manası yok.
-
Esas tartışmaya gerek yok. Ertelendi zaten meslek sınavları. Cumartesi pazar salonda söylerler size araştırmacılar ertelendi çünkü oradan biliyorum.
-
@akvaryumkusu ne zamana ya da ne kadarlık bir süre için ertelendi acaba meslek sınavları?
-
@akvaryumkusu hocam siz bu bilgiyi nerden aldınız? Hangi tarihe ertelendi peki?
-
@akvaryumkusu Hocam bu bilgiyi aldığınız kaynak güvenilir mi? Tam olarak ne biliyorsunuz?
-
@Statistician1907 araştırmacı sınavları ertelendi dostum ve ne zamana ertelendiği belli değil. gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
-
@jiji demek ki bizim meslek sınavları da ertelenecek..
-
Arkadaşlar sınavdan çıkınca ne sorulduğuyla alakalı yazabilir misiniz? En azından sonraki ilanda gireceklere bir ışık olur. Bizim gibi belirsizlik yaşamazlar
-
@akvaryumkusu hocam gün olarak ertelendi değil mi? Çünkü saat olarak ertelenmişte olabilir diye soruyorum.
-
@just gün ertelenmiş hocam
-
@jiji cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam
-
@shepherd Hocam selamlar. Benim sınavım pazar günü, şehir dışından geleceğim otobüsle, seyahat izin başvurusu yaptım ama henüz onaylanmadi, hala işleme alındı diyor, yarın aksama kadar onaylanmasi lazım,onaylanmazsa sorun olur mu acaba, MB nin attığı mail yeterli olur mu??
-
arkadaşlar sınav salonuna eşyalarımız ile girebiliyor muyuz sizce ona göre hes kodunun barkodunu çıktı alıcam yoksa telefondan göstericem
-
@littlefinger eşyalarımızla girebiliyoruz