TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
hafta içine ertelemek de bir seçenek. ön eleme ya da sıralama yapılmadığından bu genel yetenek sınavı ile eleme yapıp belirli sayıda kişiyi yazılı sınava çağıracaklardı. iptal durumunda da sıkıntı yaşayacaklar. kaç başvuru kabul edildi bilmiyoruz.
-
bence en ideali sınavı bir süre erteleyip online şekilde yapmak.. bu süreçte kendileri de gereken hazırlıkları yaparlar, bünyelerinde o kadar mühendis var altyapı hazırlanır bence. en kötü herhangi bi İK şirketinin altyapısını kullanabilirler, böyle örnekler de var. ön eleme yapmazlarsa onca insanı yazılı sınavda elemek zor olabilir
-
Bence boyle bi durum ongorulmus ve planlanmistir, haber verirler herhalde bir iki gune nasil bir yol izlenecegini.
-
Araştırmacıların sınavının ertlenmesinden yasaklardan önceden haberleri olduğunu çıkarabiliriz. O yüzden bir hazırlık yapıyor olabilirler.
-
@Math Araştırmacıların hangi sınavı iertelendi ? ve ne kadar ertelendi?
-
@akvaryumkusu hem araştırmacı hem de uzman yard. sınavına mı giriyorsunuz? Anlayamadım dediğinizi.
-
Sınav saatleri zaten kısıtlamanın olmadığı dilimde değil mi?
-
@pixelboy hayır hocam sabah 8:30'da sınavı olan arkadaşım var.
-
@pixelboy, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Sınav saatleri zaten kısıtlamanın olmadığı dilimde değil mi?
Öyle ama İstanbul gibi bir yerde 10.30 daki bir sınav için en geç 8.30 da evden çıkmak gerekir. İzinle falan mı halledeceğiz artık bilmiyorum. Şu an merakla bekliyorum bir haber gelecek mi diye. Belki saatini değiştiririler ya da izin belgesi falan alır derler gibi geliyor bana.
-
Sınav saatinin değiştiğine dair mail geldi arkadaşlar. 13.30 olan oturum 14.40a alınmış.
-
Bana gelmedi henüz.
-
@grishanemesis ben Ankara'da giriyorum sınava. Belki düzenlemeler yapıldıkça mail atılıyordur.
-
@başarısız ankara'da mı ikamet ediyorsunuz?
-
@izmirli-hukukcu evet hocam
-
@başarısız ben de Ankara'da ikamet ediyorum ama hala almadım maili. oturum 12.30da grup birden giriyorum.
-
@ceterisprobis ben ikinci gruptan başvurdum hocam. Bana 22:15te mail geldi. Belki de değişen oturumlar için bilgilendirme yapılmıştır. Sizlere neden gelmediğini bilmiyorum. Yarın daha da netleşecektir durum.
-
Ben de 8.30 oturumuna gireceğim. Bana da henüz bir mail gelmedi
-
@grishanemesis gelir hocam gelir,bana da şimdi geldi.
-
@bitmeyenyds şimdi mail geldi. 10.45e alınmış
-
bana da geldi arkadaşlar 12.30 olan oturumum 14.30a ertelendi herhangi bir yardımı olmadı ama ne yapalım. yavaş yavaş geliyor sanırım.