TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
arkadaşlar ben kendi arabamla geleceğim sınava ama yasak olan saatlerde yolda olmam gerekiyor, istanbul'a yakın bi şehirde oturuyorum.. sizce izin vs almak gerekir mi yoksa ceza alır mıyım? ya da nasıl bir yol izlemem gerekir?
-
Arkadaşlar ben uçak biletimi almıştım günü birlik gidip dönücektim. Mail geldi 11.30 olan sınav saatim 13.30 oldu. Ancak yasak saatine denk gelmeden yetişmek yine imkansız. Ne yapmam lazım ne önerirsiniz?
-
@meyiya hocam ben de aynı durumdayım uçaklar kalkacak mı o saatlerde ona bile emin değilim. sanırım yarın arayıp bir izin belgesi sağlayacaklar mı sormak gerek
-
Benim de 9.30 daki sinavimi 11.30 olarak degistirdiler. İstanbul icindekiler icin bile en az 1 saat once evden cikmak gerekirken sehir disindan gelecek arkadaslar bigun onceden gelmek mantikli olabilir.
-
10.30’du benim 12.30 yapmışlar iyi bari çok ertelememişler saat 5’e dönüş biletimi aldım. Sorun yaşayacak arkadaşlar saatlerinizin değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Bence maillerinize olumlu yanıt alırsınız bir seanstan silip diğerine yazarlar diye düşünüyorum.
-
Benim de pazar günü 10.30'du. 12.30'a almışlar.
-
@4leaf hocam kaç soru sorulmuştu toplam?
-
Genelge bu şekilde;
- Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00 20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00 den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00 a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00 den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.
Yasak cumartesi sabahı etkilemiyor anladığım kadarıyla, günübirlik gidip gelmek sıkıntı olmayacak.
-
Şehirlerarası toplu ulaşım araçlarında (uçak, otobüs, tren, gemi vb.) görevli olanlar ile bu toplu ulaşım araçlarıyla seyahat edeceğini bilet, rezervasyon kodu vb. ibraz ederek belgeleyenler...
Seyahatler için ayrıca yasak gelmediği gibi yasağa böyle bir istisna konulmuş. Bu hususta bir sorun olacağını sanmıyorum. -
@4leaf hocam sinavin zorluk duzeyi nasildi ? Kac soru kac dk zaman verildi paylasir misiniz
-
@Matrakçı-Nasuh 45 soru 45 dk hocam muhtemelen
-
@svetlana hocam ben de sizin gibi kendi aracımla geleceğim bunun için bir cevap bulabildiniz mi?
-
@melikeozdemirs yazdığım mesajı okuyun.
-
@shepherd hocam sabah 10 a kadar dediğiniz pazar günü kısıtlamaya giren saatlerde ben yolda olacağım. Ankaradan kendi aracımla geleceğim için sınava ancak yetişebilirim.
-
@shepherd sınavım pazar günü bu arada cumartesi değil. Bir izin veya belge gerektiğinden bahsedilmiş mail yeterli olacak mıdır yoksa ne yapmak gerekir onu sorguluyorum. Merkez bankasında da ilgili birime ulaşamadım ne yazık ki... Arayıp ulaşabilen varsa bizimle de paylaşabilir mi ?
-
@melikeozdemirs merhaba, benimki cts olduğundan izin almama gerek yok ancak içişleri bakanlığının net sitesinden ya da 199'dan durumu bildirip izin alınabiliyormuş..içişlerinin yayınladığı genelgede var detaylar, numarayı yanlış hatırlıyor olabilirim
-
@svetlana şimdi Merkez Bankasıyla görüştüm. Onlar da mailin yeterli olabileceği görüşünde olduklarını söylediler. Yine ben dediğinizi yapacağım ve izin belgesi de oluşturacağım çok teşekkür ederim Bu arada merak edenler için sınav süresini 1 saat olarak düşünebilirsiniz içeriği de internetten de banka sınavlarına girişlerde bulabileceğiniz bir genel yetenek sınavı tarzında dediler.
-
@melikeozdemirs rica ederim inşallah bir saat için gitmeye değer
-
@svetlana Inşallah... Zaten bu kadar karmaşada bilgisayardan yapılacak bir sınav için uğraşıyor olmamız ayrı dert bir de boşa gidersek üzücü olacak.
-
@melikeozdemirs, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@shepherd hocam sabah 10 a kadar dediğiniz pazar günü kısıtlamaya giren saatlerde ben yolda olacağım. Ankaradan kendi aracımla geleceğim için sınava ancak yetişebilirim.
Anladım, kusura bakmayın herkes cumartesi girecek sanıyorum.