TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@beirutde Beni ne kadar taniyorsun ya sen kimsin gereksiz olan sensin istedigimi yazarim SANANE
-
@Ysgnd5 ben de şeyi sormak istiyorum mantık soruları ösym tarzı mıydı
-
@gizemkpss borsa istanbulda genel ösym tarziydi ama farkli tarzda sorular da vardi.
-
@Ysgnd5 anladım hocam çok teşekkür ederim
-
@gizemkpss rica ederim
-
merhaba arkadaşlar acaba sınava cep telefonuyla girmemize izin veriliyor mu? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
-
@mmm Evet hocam araştırmacı sınavında izin verdiler
-
@4leaf hocam sınav nasıldı, ales gibimiydi acaba ya da daha zorlayıcımıydı,kağıt kalem muhtemelen verdiler,pek kimse yorumda yapmıyor sınavla ilgili biraz bilgi verirseniz valla sevap işlersiniz :):)
-
@hattorihanzo yazan birkac arkadas daha oldu genel bilgi vermek adına soyliyim.bilgisayar üstünden yapiyorsunuz musvedde kağıt veriyorlar isterseniz islem yapmak icin kullanabiliyorsunuz. Çok klasik bir mantık, muhakeme sınavı hem sözel hem sayısal olarak. Yani alese benzerlik olarak öyle uzun uzun paragraf soruları falan yok.
-
cevabınız için çok teşekkürler :):)
-
@4leaf teşekkür ederiz.
-
@4leaf hocam peki sınavı yetiştirebildiniz mi?
-
@Math Tam yetti hocam surem ama 1-2dk daha olsa fena olmazdı
-
sınav merkezinde çanta vs. teslim etme durumu oluyor mu hocam? şehir dışından gelecek birçok arkadaş var.
-
@4leaf hocam kpss tarzı dil bilgisi sorusu var mıydı?
-
@bitmeyenyds muhakeme tarzı bir sınavsa dil bilgisi olmaz sanırım.
-
@kaie17 çanta alabiliyorsunuz yanınıza
-
@Math doğrudur hocam
-
@4leaf hocam geçmiş olsun öncelikle. Elektronik ortamda olduğu ve 2 hafta sonra alan sınavı olduğu göz önünde bulundurulursa bugün yarın belli olması gerekir sonucun. Ne zaman belli olduğunu da paylaşır mısınız bizimle
-
@Emre3559 belli olmuş