TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@grishanemesis ertelenen tarihte hiç kimsenin karantinada olmayacağından emin miyiz peki? bütün işlerin belirsiz süre ile ertelenmesi gerekir sizin mantığınızla.
-
Arkadaşlar sınav bilgisayar üzerinden mi olacak bilgisi olan var mı ben lab da giriyor görünüyorum merak ettim
-
@bernoulli evet sınav bilgisayar üzerinden olcak.
-
@muddei-hususi hocam sadece yapılacak yolculuklar dolayısıyla karantinalar olabileceğinden o şekilde yazdım. Biliyorsunuz ki temaslı kişiler de 14 gün karantinada kalıyor korona olmasa bile. Diğer yandan kendini izole etmeyip korona kaptıysa konu zaten kişide bitiyor.
-
Genel yetenek bilgisayar mi cidden
-
Genel yetenek bilgisayardaysa çok kötü olabilir. En azindan borsa istanbulunki öyleydi. Hicbir disiplin yoktu. Üstüne bir de sınav geç başlamıştı. Ve de sinavda önceki soru dışında hiçbir soruya geri dönemiyorduk. Umarım öyle değildir. Yoksa fiyasko bir sinavla daha zaman kaybetmiş oluruz. Ayrıca, bilgisayarda online olacaksa salgın varken yine de insanları üniversiteye getirtecek bir uygulamaya gerçekten gerek var mı? O da ayrı bir konu.
-
@john-hicks öyle duydum.
-
@Ysgnd5 evden online mi yoksa universitede mi online olacak hocam
-
@john-hicks evden online olur mu kardesim. sinav yerleri belirtilmiş sen evden mi olcak diyosun
-
@Ysgnd5 hocam size kesinlikle katılıyorum pandemi döneminde böyle bir şeye gerek yoktu bencede. Taa yozgattan gidicem,inşalalh değer.. yalnız bist sınavını sormak istiyorum,içeriği hakkında biraz bilgi verir msiniz
-
@shamrain sayisal sözel mantik sorulari vardi hocam. Bilgisayar basinda olduk. Bize bir mail gelmesi gerekiyormus. Bir de onu yaklasik bir saat bekledik. Bir de sorular arasinda geciste sinirlama vardi. Bir önceki soru disinda geri donemiyorduk. Bilgisayar ve sistemden dolayi, vakit sorulara yetmedi. Çoğu kişi sorulari bitiremedi. Öyle bir sinavdi. Ayrica sinav sonuclari da adaylarla paylasilmadi. Sadece geçip gecemedigimizi mail olarak attilar.
-
@john-hicks siz evden girin zaten pandemi var
-
@Ysgnd5 çok teşekkür ederim hocam
-
@shamrain rica ederim hocam. Inşallah bu sınav öyle olmaz. Kimsenin emeği de vakti de çöp olmaz. Merkez bankasının bu konuda daha iyi olmasını umut ediyorum
-
@Ysgnd5 bana da atabilir misiniz??
-
@shepherd saka mi yaptiniz cidden algilama sorununuz var galiba
-
@beirutde size ne pardon da
-
@john-hicks okudugunu anlamakta mi zorlaniyosun arkadas. sinav yerleri aciklanmis millet yer muhabbeti yapiyo. sen gelmis burda evden online mi diye soruyosun. bi zahmet onceki girdileri oku
-
@beirutde algim senden daha iyi emin ol ayrica ben size sormadim haddinizi bilin .Benim isim gucum yok 7 /24 burda bos muhabbet yapmiyorum.Haliyle gec ogrendim .Ayrica daha once online banka sinavi olmustum ondan sirdum.Sizinle konusmak istemiyorum taciz etmezseniz sevinirim.
-
@john-hicks gelip gereksiz soru sorma o zaman bi zahmet oku yazilanlari. senin hadsizligini diger basliklardan da biliyorum ben .o yuzden layık cevabi vermek istedim sana