TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@Math ben o ihtimali hiç bilmediğim için şükretmeme gafletinde bulundum hocam
-
Küçükyalı denilen yer bu Anadolu yakası mı oluyor arkadaşlar. İstanbul’u pek bilmiyorum. Nerede kalmalıyım sizce lokasyon olarak.
-
5.grupta olup sınav yeri istanbul olan var mı
-
Sinav yerleri il tercihine gore degil mi? Rastgele mi veriliyor?
-
@mini3366 ben varım
-
@grishanemesis anadolu evet
-
Niye acaba ankara da ulaşilmasi cok kolay birsürü okul varken gidip boyle uzak bi yer seçiyosunuz anlamıyorum. Insanlara eziyet mi derdiniz
-
acaba gruplara göre mi şehirleri verdiler, değiştirme şansımız olur mu ki?
-
Daha önce MB Uzman Yardımcılığı sınavına giren oldu mu? Genel Yetenek sınavı için düşünceleriniz neler?
-
Otobüsle 15 saat memleketimden üstelik uçak biletleri çok pahalı. Gerçekten Ankara ulaşımı nisbeten İstanbula göre daha kolay. Kaldı ki geçip geçmeyeceğimiz belli değil sınav hakkında en ufak birşey bilmiyoruz. Bu riskleri almaya değmez diye sınava giremiyorum. Girenlere başarılar...
-
@aday13 konuşsak değiştirmezler mi acaba? ankara benim için de çok daha kolay ve başta bize böyle bi şey söylenmedi, en azından bi tercih hakkı tanınmalıydı bence. kaldı ki yasaklar tekrardan başlıyor gibi, online da yapılabilirdi
-
Ankara benim için de çok kolay. Bence IK'yi arayıp bir durumu bildirmek gerek.
-
@Deschain sizin yarın arama fırsatınız olur mu acaba? ya da böyle bi sürü kişi ararsa en azından yeniden düzenleme gelebilir belki, bi de sınav hakkında detaylı bilgi verseler keşke.
-
Yarın arayacağım hocam, sonucu buradan bildiririm.
-
@Deschain, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Yarın arayacağım hocam, sonucu buradan bildiririm.
teşekkür ederim, ben de mail attım. bakalım artık
-
Küçükyalı Kampüsüne metro ile rahatça ulaşabiliriz herhalde değil mi? Kadıköy'de metroya binersek?
-
Mailime cevap gelmiş, yer değişikliği mümkün değilmiş ve sınav süresi bir saatmiş. İçeriğe dair bir şey dememişler. Ben de girmeyeceğim, asla değmez onca yol gidip erkenden uyanmaya. Sonucu da içeriği de belirsiz
-
Arkadaşlar bu aşamayı artık bundan sonra değiştirmezler fakat bundan sonraki aşama için sınavların ertelenmesi yönünde toplu mail atmalıyız bence. İstanbul'da korona durumu felaket düzeyde kaldı ki herkes İstanbul'dan gelmiyor ben de şehir dışından geliyorum sınava gidip geri döneceğim korona kapma riski dışında uçakta temaslı çıkıp sonra karantinaya takılma riski de var ülke bu durumdayken sınavları iptal etmeleri gerekiyor bence. Şu genel yetenek sınavı zaten insanları boş yere riske sokuyor önceki senelerde Ales puanı ile halloluyordu bari sınavı online veya birkaç şehirde birden yapsalardı sonuçta ilk aşama sınavı çok da önemli değil.
Düzenleme: Arkadaşlar bu arada Sabiha Gökçen'den nasıl gidebiliriz bilen birisi yardımcı olursa çok memnun olurum sağolun şimdiden.
-
@akvaryumkusu bence sınav ertelenmez artık bu saatten sonra.
-
@akvaryumkusu Bence de en azından yazılı sınavın ertelenmesi konusunda talepte bulunmalıyız. En azından karantina vs. olumsuz bir durum yaşanırsa telafisi olur. İstanbul’da korona sayısında artış devam ediyor. Sınav günü oradaki sınav yetkililerine de bu durumu bildirmeliyiz.