TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@Statistician1907 hocam ben kendim aramadım ikyı. Araştırmacı sınavına girecek birisi belirtmişti. Sayısal sözel mantık soruları olacakmış. Bilgisayar üzerinden mi kitapçık üzerinden mi olacağı araştırmacılara gelen mailde belirtilmemiş ancak tükenmez kalem istemişler. Ben bu tükenmez kalemin imza için istendiğini düşünüyorum koronadan dolayı. Kitapçık üzerinden yapılacak olsaydı kurşun kalem silgi falan da isterlerdi herhalde.Araştırmacı sınavı da İstanbul'da yapılacakmış. Uzman yardımcılığı da aynı şekilde olur sanırım
-
@atanmamgerek yalnızca İstanbulda anlamında mı Ankarada olmaz mı
-
@Statistician1907 benim bildiğim sınavla ilgili net birşey kimse tarafından söylenmedi. türkçe-matematik-sözel sayısal mantık sorularından oluşabilir. araştırmacı ilanı için istanbulda da yapılacağı söylendi. bu da öyle olur diye tahmin ediyorum.
-
@muddei-hususi en başta bir sınav yeri tercihi yaptırmadıkları için tek bir yerde yapılacak diye düşündüm. Umarım hem Ankara'da hem de İstanbul'da yapılır.
-
@atanmamgerek hocam elinize kolunuza sağlık, cevabınız için teşekkür ederim. Keşke sınavın yapılacağı ili belirtmiş olsalardı.
-
@jiji hocam sağolasın, eline koluna sağlık.
-
@Statistician1907 rica ederim önemli değil hocam. Araştırmacı sınavı bu hafta sonu ve geçen çarşamba onlara mail atılmış. Ben uzmanlık için de bugün atılabileceğini düşünüyorum. O zaman öğreniriz tam olarak
-
@atanmamgerek doğru söylüyorsunuz. Haftasonu onların başlığına bi uğrayalım
-
@Statistician1907 onlaeın başlığını bulamadım ben. Paylaşır mısınız?
-
-
Uzman yardımcılığı sınav yerleri ve saatleri belli olmuş arkadaşlar. Herkese hayırlı olsun...
-
Mail geldi arkadaşlar Atılım üniversitesi
-
Ben herhangi bir dönüş maili alamadım aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
-
@Math sınav saati çok erken ve lokasyon çok uzak
-
İstanbul ticaret üniversitesi diyor Mailde keşke Ankara olsaydı....
-
Mail almayan var mi arkadaslar? Ya da alanlarin yds puanlari nasil? Yds'ye gore siralama yapilmis olabilir mi?
-
@bitmeyenyds hocam istanbul olasılığını düşürek buna şükür:)
-
Küçükyalı yazıyor bende arkadaşlar İst ticaret üniversitesi
-
Bana da az önce geldi, herkese aynı anda gönderilmemiş anladığım kadarıyla arada kontrol etmenizde fayda olabilir
-
@ozlem_ benim tam 70 hocam, size de gelir. Mail adresinizi yanlış girmiş de olabilirler. Bi arayın isterseniz.