TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@nasipinshe 4. grup hukuktu yanlış hatırlamıyorsam. orada alım sayısı zaten çok düşüktü sınava çağırılacak kişi sayısı da haliyle düşüktü. o grupta olmuş olabilir ama ben diğer gruplarda elenen çok kişi olduğunu sanmıyorum. ama eğer diğer gruplardan elenen varsa merak ettim yazabilir misiniz kapanış puanını?
-
@akvaryumkusu 2. grupta 55le kazanan varmış
-
silinmiştir
-
İlginçtir ben de 1. gruptan 70 puan ile elenmişim Aslında elenmeyi beklemiyordum, şaşırdım. 71 civarı taban puan oluşmuş. Araştırmacı sınavını geçmiştim bunda takılmıştım, şaşırdım
-
Bende 60 puanla 5. Gruptan elendim. 61,67 ile kapatmış. İyi de geçmişti aslında ya bunu bile geçememişim çok üzgünüm şu an.
-
İkinci grup 51,57 ile kapatti, 50 ile kaldim, tesekkurler.
-
3.grup kaçla kapattı görebilen var mı acaba
-
@bernoulli 3. grup kapanmadı bence ben de 3tenim
-
@akvaryumkusu Ben de 3. Gruptayım o zaman 140 kişi başvurmadı. Keşke sınava hak kazananların profilini öğrenebilsek.
-
@math Grup 3 için konuşuyorum sınavın yapısı itibariyle matematik, istatistik, ekonometri ağırlıklıdır başvuranlar belki biraz da mühendislik mezunu içerebilir. Toplasan 100 kişi ancak çıkar bence ama meslek sınavında ve mülakatlarda eleme yapılacak zaten. Buna formaliteden girmiş olduk.
-
Selamlar herkese. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlara da daha iyi fırsatların karşılarına çıkmasını temenni ediyorum.
Ben de 1. gruptan sınava katılmaya hak kazandım. Önümüzdeki sınavla alakalı bilgi ve yardımlaşma grubu kurulduysa (whatsapp, telegram) mesaj yoluyla bilgilendirmenizi rica ederim.
-
silinmiştir
-
@hattorihanzo ben de 2. Grup için başvurmuştum hocam telegram grubu kurulabilir aslında
-
@math merhaba ben de 3.gruptan girdim endüstri mühendisi mezunuyum, genel yetenek sınavını 80le geçtim başka 3.gruptan katılan arkadaşlar varsa buradan bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz, özellikle kaynak önerisi olan varsa çok iyi olur
-
@et hocam 2-3 kişi daha yazarsa kuralım
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
@hattorihanzo ben de 2.deyim hocam