TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
ben araştırmacı linkinden girince ben de bir sonuç bulunamadı yazıyorr
-
@jiji hocam tekrar deneyin bende de öyle yazıyodu
-
@hattorihanzo evet tekrar deneyince çıktı sağolun
-
Nerden bakıyorsunuz araştırmacıların linkinden kastı anlamadım bankanın sitesinden falan mı
-
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ben de 2. grup için yazılı sınava gireceğim. Muhasebe ve finans için kaynak önerisi olan yazabilirse sevinirim..
-
araştırmacılık sınavına giren arkadaşlar araştırmacılık sınavı kesin ertelendimi acaba?Erteleme ile ilgili mail gelmedi halen
-
İyi bari geçmişim şu dandik sınavdan elenmek koyardı
-
Kendi linkimiz de aktif hale geldi. Yakında mail de atarlar sanırım
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Ben de sınavı geçmişim, birinci gruptan girecek arkadaşlar varsa sınavı geçen haberleşebiliriz çalışmak için
-
araştırmacılığın ikinci aşamasına kalan arkadaşlar normalde bu hafta sonu yazılı sınav vardı iptal olmasa bile en azından sınava giriş için belge gelmiştir belirsizliğin olduğu bu ortamda yok mu bir yiğido
-
Mail geldi. Meslek sınavı ileri bir tarihe ertelenmiş.
-
Ertelenme ile alakalı herhangi bir bilgi yok. Son durum nedir acaba
-
arkadaşlar ertelenme ile ilgili bilgi geldi sınav ileri bir tarihe ertelenmiş
-
Ben de hak kazanmışım. Sınav ileri bir tarihe ertelenmiş 2. gruptan gireceğim ben de.
-
Bence sınavı geçemeyen yok herkes geçti.
-
@math Bunu kaç defa yazdım zaten araştırmacıda da aynısı oldu. Bunda belki bazı gruplarda çok az fazlalık oluşmuş olabilir onlar da sınava girmeyen insanları düşünce kalmamıştır. Sınava girenlerden elenen varsa da yaklaşık tüm gruplarda toplasan 40-50 kişiyi geçmez. Sınava girmeyenler elenmiş oldu işte o kadar. Korona sebebiyle temaslı veya hasta olarak karantinada olan ya da korona kapmaktan korkan ve şehir dışında olması sebebiyle gelemeyen insanlar elendi. Ben açıkçası kendimden başkasını düşünmem ama haksızlık olduğunu düşünüyorum bu kişilere. Sınav oldukça basitti çünkü.
-
@math ben 4. gruptan girmiştim 75 ile kapattı 73,33le kazanamadım
-
@nasipinshe kapanan puanı nerden öğrendiniz. Hayırlısı olsun sizin adınıza da umarım başka sınavlarına girebilirsiniz. Ben yaşım itibariyle son hakkımdı.
-
@math kazanamayanların sayfasında yazıyor kaçla kapattığı. Teşekkür ederim benim daha zamanım var çok şükür