TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@hattorihanzo ben de diğer arkadaşa olan muhteşem harikulade önyargılı yorumunuzu okuyunca böyle muhteşem önyargılı bir yorum yapma gereksinimi duydum. iyi çalışmalar.
-
@jiji bu sınava girdiğinize göre ortalama zekaya sahip olduğunuzu varsayıyorum(umarım öyledir),ama ben yine de izah edeyim burası bir forum insanlar fikirlerini paylaşıyor birbirleri ile etkileşim içinde olabiliyor,burada yazılan bir cümle başka bir insanın düşüncesini olumlu olumsuz etkiliyor,vahşi doğada yaşamıyoruz bu kadar hırslı olmaya da gerek yok, buraya kadar herkes iyi kötü emek sarfederek gelmiş,ben adil bir rekabet ortamından yanayım,daha fazla insan girsin daha fazla insan rekabet etsin ki çalışan profili her daim yüksek olsun,kimse aptal değil ne amaçla yazıldığı belli olan bir düşünceyi savunmamı beklemeyin(cevap verme zahmetinde bulunursanız kaide almayacağım sizleri saygılar)
-
@hattorihanzo ben niyet okuma taraftarı değilim. herkesin yazdığı kendine.
-
@hattorihanzo o kadar sormadım artık sürecin takibindeyiz
-
Merhabaa, guncel bilgi alabilen var mi acaba?
-
Sanırım bugün de açıklanmayacak. Üstüne bir de meslek sınavının ertelenip ertelenmeyeceği, sınavın ertelenmiş olsa dahi hangi tarihe ertelendiği konuları (bence) hala netlik kazanmadı. Kafam patatese döndü iyice
-
@statistician1907 keşke sınav sonuçları açıklanmasa bile yazılı meslek tarihleri hakkında net bir bilgi verilseydi.
-
@sanseseri keşke.
-
Araştırmacı sınavı gibi hemen açıklanır sanıyordum. Belirsizlikten diğer sınavlara da odaklanamıyorum. Umarım bir an önce açıklanır hepimiz için hayırlısı olsun
-
yazılı sınava bayağı az kaldı ertelenmeyecekse, çalışalım mı çalışmayalım mı napalım belirsiz gerçekten.
-
Tek çare kurumu arayıp bilgi almak. Arayan olursa burdan paylaşırsa çok iyi olur
-
2-3 gün içinde açıklanır demişti görevli ben harakiri yapmaya gidiyorum szi de beklentiye soktum arkadaslar
-
@ulujohan 3 gün olmadı hâlâ yarın açıklanır belki
-
@muddei-hususi yani 3 günü geçerse, harakiri mi yapsın
-
@ulujohan hocam birkac güne açıklanır merak etmeyin. Yeri geliyor aylarca bekliyoruz. Siz duyduğunuzu iletmişsiniz sadece.
-
Ertelenme mevzusu kesin mi peki arkadaşlar
-
@muddei-hususi bildiğim kadarıyla henüz kesin bir şey yok
-
arkadaşlar dün telefon ile arayıp sorduğumda bu hafta içi açıklanacağı söylendi,ertelenmenin de yüksek ihtimalle olacağını söylediler ama mail gelene kadar çalışmaya devam
-
açıklanmış, araştırmacıların linkinden bakılabiliyor,
-
Evet Açıklanmış ama yazılı sınavla ilgili bir bilgilendirme yok sadece yazılı sınava hak kazandınız yazıyor