TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
merhabalar herkese. foruma yeni katıldım, ben de 81,67 puanla 5. gruptan meslek sınavına girmeye hak kazandım. şunu sormak istiyorum sizce meslek sınavının yeni tarihi sınavdan kaç gün ya da hafta önce bize bildirilir? herkese iyi çalışmalar...
-
silinmiştir
-
@bernoulli telefondan giriş yaptığım için mesaj atamıyorum hocam bana yazabilir misinz
-
@bernoulli ben de 3. Gruptayım
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar; Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Giriş Yazılı Sınavı 5-6 Aralık tarihi itibariyle yapılacak. Araştırmacıların sınavı ileri bir tarihe ertelenemediyse uzman yardımcılarının sınavı ile bu sınav çakıştığı için bir sonraki haftaya atabilirler. Araştırmacıların sınavının ertelendiğine dair net bir bilgi alan var mı? Ya da girecek olanlara herhangi bir mail geldi mi? Paylaşırsa kral hareket yapmış olur.
-
@efendy34 ertelendi dostum. hem araştırmacı hem uzman yardımcılığı belirsiz bir tarihe ertelendi.
-
@jiji sen ya da bir arkadaşın mı araştırmacıların sınavına girecek net bir bilgimi hocam? Eğer yorumlardan dolayı söylüyorsan postun 25-26-27 sayfalarını okursan araştırmacılara bugün itibariyle bir mail gitmemiş; ve araştırmacı bir arkadaş kendisine erteleme mailinin gelmediğini söylerken o esnada uzmanların genel yetenek sınavı belli oldu ve uzmanlara ertelendiğine yönelik mail geldi. İnsanlar bir çalışma planı oluşturacak sen girmeyeceksen hocam hem yanlış bilgilendirmeyelim hem de çalışma planlarını bozmayalım hocam.
-
@math, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Bence sınavı geçemeyen yok herkes geçti.
Aynenn bende elendim 69 la, 1.gruptan. var yani arkadaşlar..
-
@efendy34 ertelendi arastirmaci sinavi dostum. giren bir arkadaş var ve forumda da yazmıştı zaten, daha önceki sayfalarda.
-
- grup için ayrıca bir wp grubu kuruldu mu arkadaşlar?
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
@akvaryumkusu uzman yardımcılığında ekonometri sorulmuyor artık
-
silinmiştir
-
silinmiştir