TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Araştırmacı alımında case study tarihi belli olmuş ama bilmiyorum burda niye bi hareket yok aramak faydalı olabilir
-
- gruptan 60 70 ya da üstü alan var mı kontenjan doldu mu acaba
-
Aradım mülakat tarihi ile ilgili bilgi vermiyorlar arkadaşlar
-
Başkan değişimi bu süreci de etkiler mi sizce arkadaşlar önemli olan kurumsallıktır gibi ezber cevaplar vermeyin lütfen
-
@muddei-hususi illaki etkileyecektir. Hem Naci Ağbala hem merkez bankasina hem de bize geçmiş olsun.
-
@bts06 dostum sen öyle diyorsan bu hafta mail gelir fazla karamsarsın veya diğerlerinin canını sıkmayı seviyorsun. Sonuçlar bu hafta açıklanmaz beklemeyin dedikten 1 2 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı. Bu ilan Naci ağbal döneminde gelmedi ki onun gidişinden etkilensin. Kalbinizi ferah tutun
-
@sawetk hakikaten ilandan bu yana iki kez başkan değişti
-
@sawetk kardeşim bana bir daha böyle bir ithamda bulunma. Ben zaten çalışıyorum elimden geldiğince de forumda genç arkadaşlara geçmiş tecrübelerimlerden bahsediyorum. Çizgini aşma kendine gel.
-
Arkadaşlar, mülakat tarihleriyle alakalı bir fikri ya da duyumu olan var mı?
-
@statistician1907 insan kaynaklarını aradınız mı? 13 nisana kadar yapmazlarsa ramazan başlayacak mayısın 2. yarısına kalacak mülakat işi
-
@tb ikyı ben aradım ekstra bir bilgi vermiyorlar, ve Ramazanda mülakat yapmama gibi bir uygulama mı var? Sınavlar yapılıyor.
-
@muddei-hususi aynen ben yanlış duymuşum kusura bakmayın geçen sene mülakatı ramazanda yapmışlar
-
@tb estağfurullah
-
@muddei-hususi ik'yı aradığınızda tam olarak ne söylemişlerdi? Hatırlıyor musunuz?
-
@statistician1907 daha sonra mail atılacak diyo işte
-
Naci Ağbalın gelişiyle değiştirilen İnsan Kaynakları Genel Müdürü yeniden atanmış. Bundan sonra bir hareketlenme olur diye tahmin ediyorum.
-
Bunu nerden öğrendiğinizi sorabilir miyim?
-
@potter haber sitelerinde vardı
-
@muddei-hususi 2020 ye ait haberler var. Yeni bir değişim haberi görmedim de ben.
-
@potter haber dogru ve güncel ben de sosyal medyada gördüm