Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Araştırmacı Alım İlanı 2020
-
MEB bazı sınavları iptal etti,OSYM'den böyle bir duyuru gelmedi ama yayınlanan genelgede sınavlar hususunda bir sıkıntı olmaması ve kurumun insiyatifine bağlı,harici belirtmek isterim durumla ilgili haftaiçi mail atılacaktır,mail gelen arkadaşlar paylaşırsa seviniriz
-
Arkadaşlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum, kurum mülakatında ingilizce sorular oluyor mu acaba ? eğer oluyorsa seviyesi nedir ve ne tip sorular soruluyor? şimdiden teşekkür ederim
-
@sk-0 bunu yeri burası mı? Bütün konu başlıklarına yazmışsınız bir belirsizlik içinde haber beklerken bizi yanıltıyorsunuz. Araştırıp okusanız bulacağınız cevabı bütün konu başlıklarının altına yazıp insanlar yeni haber geldi sanmasına neden oluyorsunuz.
-
@potter hocam yalnız bu cevapla siz de aynı etkiye yok açtınız xd
-
Arkadaşlar madem başlık başa geldi ben de sormuş olayım var mı bir duyumu ya da öngörüsü olan sınavların ne zaman yapılacağı ile ilgili?
-
Sınav tarihi belli olmuş galiba bu konuda bilgi verme şansı olan var mı uzman yardımcısı sınavı için fikir vermesi açısından
-
@bts06 e posta geldi mi hocam size sınavın tarihi ne zaman?
-
@muddei-hususi 22-23 Şubat tarihlerinde sınav
-
@mülkiye_leee teşekkürler
-
Araştırma mülakatını kalan varsa acaba vaka çalışması için tarih nedir?
-
Araştırma mülakatana kalan varsa vaka çalışması için yolladıkları tarih nedir söyleyebilir mi?
-
@potter 26 Mart
-
Bugünki vaka çalışmasında ne sorulmuştu nasıldı acaba? Giren biri bilgilendirebilir mi?
-
Tcmb insan kaynakları sitesinde araştırma için case study bilgileri yollanmıştır diyor. Acaba vaka çalışması söylendiği gibi 26 martta yapıldı mı yoksa ertelendi. Normalde güncellenip mülakat tarihleri yollanacaktır yazmalıydı. Bilgisi olan yazabilir mi?
-
@potter kimse cevap vermiyor. Hiç kimse girmedi mi acaba?
-
Mülakat tarihi bir türlü açıklanmadığı için ufak detaylardan bir şeyler kestirmeye çalışıyoruz ama burdan bi şey çıkmaz hocam açıklamayı beklemeye devam
-
@muddei-hususi sizce araştırmacıların komisyon mülakatından sonra mı olur uzmanların?
-
@sanseseri hiç belli olmaz tamamen bağımsız ilerleyen bir süreç olabilir.
-
@potter vaka çalışması yapıldı, mülakat tarihi belli değilmiş henüz, muhtemelen önce araştırmacı sonra uzman yardımcısı olur
-
Hocam vaka çalışmasından önce kişilik envanteri gönderildi mi?