Yapı Kredi bankası gişe yetkilisi alımı
-
Arkadaşlar Yapı Kredi bankasinda çalışmış veya çalışan tanıdığı olan kişiler varsa gişe yetkisili maaş bilgisi yan haklar hakkında bilgilendirirse çok sevinirim. Geri dönüş yaptılar sizce hakları iyi mi? Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
@elifshnn
Alımlar ne zaman hocam ? Ve sartlari neler -
@yenimezun1 özel bankada çalıştım ben bence uzak durun asgari ücret maaşı sadece 3 ayda 4 bine yakin çift maaş aylık 350 ye yakin yemek parasi. Bankanın kendi hedefleri vs. cok zor aylık hedefler çok yuksek üstelik gişede bir suru insanla muhattap oluyorsun sonra gerçekten asgari ücrete değer mi diyosun öyle yükselme de kolay olmuyor. Yükselince aldigin maaş zaten 3500 en fazla 5 bin bence girdiğine o stresi çektiğine değmez üstüne basa basa söylüyorum özel bankalardan uzak durun kar amaçlı çalıştıkları için çok baskı yapıyorlar köle gibi kullanıyorlar acikcasi. Nacizane fikrim çalışmış biri olarak oturup 3 4 yıl herneyse kpss çalışmak daha mantıklı yoksa bir omur hayatini rezil edersin yinede karar senin
-
@elifshnn bence kpss çalışmaya devam et her gün yarını düşünürsün yarin ne kadar satış yapicam diye bölge baskısı müşterilere ekstra guleryuz asgari ücret karşılığı maaşı seni hayatta geçindirmez. Banka gişe köle isi son çare artik yapılabilir onun dışında uzak dur derim
-
@Earth11
Anladım, Peki hocam kendi sınavlarını mi yapıyorlar,gişe görevlisi için dil istiyorlar mi ? -
@yenimezun1 kendi sınavları var dil istemiyorlar
-
@Earth11 dostum daha dün bankadaydım çalışanlarin havasındanda geçilmiyor.Baskinin olduğu bir yerde nasıl bu kadar dinç olabiliyorlar?
-
@zenginmemur Baskı her yerde var. Şikayetçi olanlar bir fabrikada, markette, avm de çalışsın baskıyı görsün. Ülkemizde patronlar maaşını ödediği insanları köle gibi kullandıkları için heryerde baskı var. Bankada en azından adın bankacı, işin temiz.
-
@zenginmemur dışardan gordugune bakma sen içleri kan ağlıyor onların bizzat şahit oldum hepsi sigara manyağı olmuş. İyi yalakalik yaparım karakterimden odun veririm diyosan ol. Bunların üstüne ailenin yaninda yaşıyorsan ya da evli olup esin çalışıyorsa ol.Bana kalırsa ama yapilacak is degil
-
@Earth11 kardeşim şimdi ortamları klimalı önlerine çay geliyor.Kıyafetleri pırıl pırıl bence olabilir ama tabiki düz memur ol bankacı olma diyende çok
-
@shocking gülüyorum tamam olmak isteyen olsun çalıştınız mi banka tecrübeniz var mi?
-
@zenginmemur benimde cayim kahvem geliyorduama keşke cay kahveyle olsa asgari ücrete değer mi ytu iktisat okumusum burda ne isim var diye düşünüyordum. Benim fikrim bankalara yaklaşmamak çünkü sen olmaktan çıkıyorsun bankada bilhassa özel bankalarda ve maaşında seni zaten tatmin etmiyor.
-
@Earth11
Teşekkür ederim -
@Earth11 Bankada çalışmadım. Ama farklı yerlerde çalıştım. Siz bahsettiğim yerlerde çalıştınız mı ? Sanki her yer güllük gülistanlık da sadece bankalar kötü.
Yıllardır bir tarafımızı yırtıyoruz memur olabilmek için. Memur olanları görüyoruz hepsi nazlı sitemli. Öğretmenler aldığı maaşı beğenmiyor vs. vs. -
@shocking sizin gibi düşünen arkadaşlar bankada basarili olur zaten kötünün de kötüsü var diyosunuz.
-
@Earth11 Özellikle Genç İşsizliğin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda alternatif olarak değerlendirilebilir diyorum. Ne ile kıyasladığınıza göre değişir.
-
@shocking bende diyorum ki yapabilecek gücü kendi bulan varsa para için az da olsa idare ederim çoğa tenezzül eden biri değilim küçük şeyler beni mutlu eder yükselmek için de 5-10 yıl beklerim diyen varsa yapsın. Devlet bankasını bilmiyorum özel bankalarda yükselmek bile bölgenin onayına bağlı liyakat yok. Diğer calistiginn yerler neresi bilmiyorum ama gereken neyse çabalayıp sağlam bi ise girmek için ders calismak daha mantıklı
-
@shocking ben bankada çalışmaya issiz kalmayı tercih ettim ailemin yanina geldim 26 yaşındayım ve kpss için cabaliyorum kaç yıl sürer bilmiyorum ama gerçekten hakettigim isi yapmak istiyorum. Girecek arkadaşları sadece uyarıyorum daha kotu islerde çalışmış olabilirler ordan çıkıp başka kotu bi ise niye gitiyosun ciddi söylüyorum baskı ve ima çok kotu bisey çok iyi satış yapsan bile daha üstünü isterler her ay iyi satış yaparsin bir ay yapmasan hesap sormaya baslarlar müşteri tarzı çok farklıdır müşterinin gerekirse ayağına kapan isterler ilk başlayınca bölge bölge gezdirirler eleman azdır çünkü ama yol parası vermezler...Yani sayarim daha çok şey raziyim diyen işsizlikten iyi diyen yapsın. Mülakatta soruyorlar kimle yasiyosun eğer tek yalniz yasicaksan almıyorlar onlar da biliyor verdikleri parayla gecinilmeyecegini
-
Sunu da soyliyim ben yapıkredi de çalışmadım ondan hakları ve maaşı daha iyi olduğu söylenen başka bi özel bankada çalıştım. Devlet bankaları için fikrim yok ama en azından hedefler daha azdır ve liyakat vardır diye düşünüyorum. Benim burda kesinlikle kotu amacım yok olsa gir bankaya derim kendime niye rakip yaratayim.
-
@Earth11
uzman yardımcılarının durumu nasıldı hocam. onların şartları nasıl mesela özelde bilginiz var mı? zannediyorum sizin çalıştığınız şubede de vardır.onların da iş yükü ağır mı?