İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@minsipo hayırlısıyla inşallah olur
-
@kartalyürekli hocam başvuru yapanlar arasında en yüksek puanli ilk 120 kisiden bahsediliyor.
-
2019 puanıyla kaç kişi başvuracak acaba
-
@scofieldmustafa evet biliyorum . Anlamadım bunu neden söylediğinizi kusura bakmayın
-
@kartalyürekli 2019 da benden yüksek 53 kisi olursa dışarıda mi kalacağım diye sormuşsunuz. Yani kurduğunuz cümle bu. O yüzden belirttim.
-
@scofieldmustafa evet 2020 de 67.yim 120 kişi mülakata . Mükerrer kişiler olmayıp da 2019 da benim p23 puandan yüksek 53 kişi var ise dışarda kalmış olmuyor muyum
-
@scofieldmustafa evet 2020 de 67.yim 120 kişi mülakata . Mükerrer kişiler olmayıp da 2019 da benim p23 puandan yüksek 53 kişi var ise dışarda kalmış olmuyor muyum
-
@kartalyürekli düz mantıkla bakarsan evet dışarda kalıyorsun kardeşim. Lakin o ilk 120 kişinin hepsi başvuracak diye bir kaide yok. Misal geçen seneden adam başka bir puanla başka bir kuruma atanmıştır böyle 15 kişi olsa bu kişilerin sınava başvurmayacağını yani bu puan türünü kullanmayacağini varsayabilirsin. Ayrıca bu kadroya geçen senede alım oldu kaç kişi idi tam anımsamıyorum ama onlarıda bir kere kafadan düşebilirsin bu hesaptan. Son olarak illaki 19 ve 20 den mükerrer adaylar mutlaka olacaktır. Örneğin 19 da sıralaması 76 olan kişinin 20 de sıralaması 46 ise bu kişiyi artık 46. aday olarak hesaba katacaksın 19 da ki 76'lığı hesaptan düşmüş olacak.
-
@LioN teşekkür ederim açıklama için tabi ki aynı kişiler olabilir atananlar olabilir . Ben hep en kötü ihtimalleri düşünüyorum niyeyse
-
Benimde p9 89.92 sıralama 209.
Eski ilanı biraz inceledim çoğu 2018 puanıyla başvuru yapmış 2019dan 15 kişi anca var.Kaça düşecek merakla bekliyorum. -
@bebekendüstri p9 la ne yapmayı düşünüyorsunuz
-
Pardon p23 yazacaktim
-
2017 puanıyla yapılan 18 kişilik alımda 108.kişi=89,03
2018-2019 puanıyla yapılan 15 kişilik alımda 90. kişi=89,83 ile gerçekleşmiş bu veriler ışığında değerlendirme yapılabilir. -
@Don-Pablo bu alımda 88-89 aşağısı çok zor. anca başvuru olmazsa.
-
@LioN sizce kaçla kapatır
-
@kartalyürekli kardeşim ben bu sürecin içinde değilim. Lakin yılın ilk ilanı olması hasebiyle yüksek kapatması kuvvet ile muhtemel. Geçen sene 90 kişide 89 ile kapattı ise bu sene 120 kişide yine 89 bandı olabilir. Neden 30 kişi fazla olmasına rağmen 89 olur en başta da belirttiğim gibi ilanın senenin ilk ilanı olmasından dolayı. Şunu belirteyim birçok puan türü bakımından 2019 kpss'ye girenlerin sıralamaları iyi fakat puanları düşük. Kurum sınavlarında ise ilan bölüm bazlı gelmez ise her zaman yüksek puan önemlidir. Sıralamanın bir manası kalmaz yani. Kaldı ki senin puan 92 imiş sana gelir diye düşünüyorum. Çalışmalarına ağırlık ver derim kardeşim başarılar.
-
@LioN teşekkür ederim inşallah
-
@kartalyürekli 2019 91 civarı puan alanların sıralaması nasıl arkadaşlar?
-
@kalemcanavarı 91 ile 68 sıralama geldi diye hatırlıyorum forumdaki bi önceki ilana baktığımda
-
Dernek denetçiliği mi yoksa halkbank genel müdürlükte uzmanlık mı dersiniz.