Iktisat soru bankası yardımı!
-
@guyan-gelmiş hocam şimdi şöyle bi sıkıntı var 30'luk sistemde bu kitaplar net bıraktıracak kitaplardı ama şöyle düşün geçen sene themis hariç diğerlerini 3 defa bitirdim sıkılıyorum artık aynı sorulardan
-
@edgeworth ankara kariyer çok viral reklamı var sevmiyorum öyle kitapları arkadaşım veto almış bi onu inceleyeceğim külliyat 2017 çıkarsa aklımda o var yada libertus olabilir
-
Arkadaşlar merhaba bende şöyle hergun çözebileceğim muhasebe denemesi arıyorum soruları dağınık görmek anlaminda 30 soruluk olmasinsorun değil soru sorudur ama hangi yayin almaliyim bilemiyorum savas yukselis murat yayinlarini gördüm nette bir bilgialsinolan varmi
-
657 yayınlarının iktisat soru bankası hakkında fikri olan var mı? Geçen yıl savaş yayınlarının denemelerinde çok yanlış var denildi.Sadece maliyesine baktım çok iyi değildi.Kurum sınavlarının muhasebe kısımlarını çıkartıp çözebilirsiniz aslında,dediğibiz gibi karışık olur konu konu gitmez.Murat ve pegemin denemelerini öneririm.
-
@nles Muhasebede herşey standart olduğu için sıkıntı olmaz ama önerim her gün deneme yerine monografi çözmeye alışman
-
Muhasebede monografi çok önemli arkadaşlar. 20 test çözmek yerine 1-2 monografi bence çok şey öğretir. Adam akıllı bir monografi 3-4 saat sürüyor zaten evde rahat rahat çözünce. O yüzden monografi bulmanızı ve bunu da mümkünse kitap değilde varsa çevrenizde copy olarak bulmanızı tavsiye ediyorum. 3-4 kişi bir kaynakta alabilir, sonuçta üzerine yazılmıyor, kağıda çözülüyor monografiler bu nedenle ikinci el kitap satanlardan da alınsa olur.
-
@Antimülakat ilhan kılıç harici monografi önerin var mi hocam
-
@Rorschach159 hocam teşekkürler önerinizi uygulamaya başlayacağım deneme dusunmemin sebebi fazla vaktimi almasin ama muhasebeyle arama vakitte girmesini istememem başla bitir calsiiyorum çünkü
-
@Rorschach159 hocam isimlere takılmaya çok gerek yok. Monografi soruları zaten eski sınav soruları, özellikle Maliye Müfettişliği ve Hesap Uzmanlığı monografilerini içerisinde barındıran her kaynak iyidir.
-
@Antimülakat pdflerimde vardi dediğinize benzer kaynak vakıfin sınavına sona muhasebe bıraktım 20 gün kala konularım bitmiş olacak inşallah
-
@Rorschach159 Tesmer.org da Smmm sınavının geçmişten günümüze çıkmış sınav soruları monografileri ve çözümlerinin pdf leri var. Yaklaşık 25 tane vardır sanırım. Orrdan pdf indirip kullanabilirsin bosuna kitap almana gerek kalmaz. Hem cidden bayağı da güzel sorular. Her monografi sorusu tipinin örneği var hemen hemen.
-
@ekstrafiskal teşekkürler güzel alternatif
-
@Antimülakat Rica ederim. Ben ilhan kılıç aldıktan sonra hocamin onerisiyle ulastım malesef bu monografilere, parayı vermiş bulundum:) En azından birilerine faydam dokunsun. Kolay gelsin, iyi calismalar.
-
arkadaslar idare hukuku vw iyuk icin hangi soru bankalarına bakmlı pekiştirmek icin
-
@maliyeciadayi ben Konsensus oneririm. Ama idare için konsensus'tan önce dönüşüm de çözmeni tavsiye ederim. Themis'i (kolaylaştırılmış) de başarılı buluyorum, onu da bi inceleyebilirsin ama bence öncelik dönüşüm ve konsensus'ta olmalıdır.
-
@ekstrafiskal Tesmeri inceledim sorular baya kaliteli de insanlar bu soruları sınavda hesap makinesi olmadan nasıl çözüyor? Üniversitede bize tek düzen hesap planı ve hesap makinesi serbesti
-
@Rorschach159 Sorular zaten smmm sorularıdır, ciddi anlamda kalitelidir. Zaten sen hesap makinesi kullanabilirsin, mufettislikte falan bu kadar agir hesaplama yok onemli olan kayitlari dogru sekilde yapiyosan hesaplamalari onlar bittikten sonra mufettislik sorulari cozerek halledebilirsin. Kayıtlarını ve tablolarini guzel bir sekilde yapmaya calisirsan o sorulari cozenin soru kaciracagini zannetmiyorum. Ama tabi hesaplama yapmayi da tamamen birakip korelmemek lazim. Neticede ne cikacagi belli olmuyor, hesap yapmayi da gelistirmek lazim.
-
O soruların çözümlerini nasıl kontrol ediyorsunuz çözümleri de var mı hocam
-
@ekstrafiskal anladım hocam açılış kayıtları ve yevmiye kayıtlarını yapıyorum da iş o mizana gelince ben tıkanıyorum onu okuldan beri yapamıyorum okulda duvara kopya yazarak geçiyordum da bi sınavda karşıma çıkarsan naparım bilmiyorum
-
@Hipokrat monografi için diyorsanız var hocam çözümleri