Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
1700 küsür evrak numarası diyor başvuran sayısıyla alakası yoktur umarım
-
91.1 sıralama 107 gelir mi? Gelse bile sınavı nasıl oluyor arkadaşlar çok zorlama oluyorsa başvurmaya gerek yok
-
Sınav hakimlik sınavı ile çakışıyor sınav tarihi ertelenir mi görüşen oldu mu kurumla? Ona göre başvuru yapacağım kimsenin hakkına girmeyelim
-
@70kuralliii tamam ama o yazılı sınava hak kazandığınızda galiba. başvuru sadece siteden yapılıyor ve öyle sağlıkla ilgili bi pencere yoktu. bildiğim kadarıyla. az önce başvurdum bende.
-
Hakimlik sinavina girecekler olanlarin da hakki tabii ki bu sinava girmek. Ama eger ertelenme durumu olmazsa son gunlere kadar beklerlerse daha iyi olur. Bu arkadas gibi dusunenlere tesekkur ediyorum
-
@whshw bence gelir size
-
@minsipo oylemiymis hocam sagolun ben ilani okuyunca direkt bastan gonderilecek sandim o belgeler
-
90.4 ile beklemedeyim
-
@malatyalı-sis arayan olduysa diye merak ettim hocam en kötü yarın kendim ararım ona göre başvuru yaparım. İnşallah bu sene açgözlülük etmez kimse listeye virgül farkıyla girememenin sıkıntısını iyi biliyorum
-
@minsipo yanlis bilgilendirme olmasin basvuru formunun altinda hepsini beyan ettiginize dair bir paragraf var onu imzaladiginizda beyan etmis olacaksiniz.Belgeleri toplayıp göndereceksiniz daha sonra posta ile.
-
Yazılı sınava hak kazanirsak sinav giriş belgesini almak icin sahsen kuruma Ankara & ya gitmek gerekiyormuş. Çok sacma başka şehirde ikamet edenler icin
-
@bebekendüstri yani ben sadece başvurdum. aynen dediğiniz gibi yanlış yönlendirme olmasın. bir daha okumakta fayda var.
-
@70kuralliii kardeşim sen yine bi bak. yanlış yönlendirmiş olmayayım.
-
Arkadaşlar kimlik bilgileri uyusmadi uyarisi alan var mi?
-
Mezun belgesi geçerli midir acaba veya bitirme belgesi yazıyor. Mezun belgesiyle başvuran oldu mu?
-
@Mambaa ben itiraz ettim ve kabul edilmemiş gün değişmeyecek dediler
-
@yeşilırmak06 sayın aytuğ bey öyle buyurmuş ya o gün olacak ya hiç olmayacak . Sabrımızı sınıyolar ..
-
arkadaşlar yazılı sınava hak kazanan adaylar listesi açıklanmadan istenen belgeler gönderilmeyecek herhalde yazılı sınava girmeye hak kazananlar göndericek böyle mi anlamalıyız ?
-
@levla kazananlar açıklandıktan sonra olsa neden 2 Kasım'a kadar teslim tarihi versinler ki liste 6 Kasım'da açıklanacakmış.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar , başvuru evraklarını nasıl halledebilirim ? Özellikle sağlık durum belgesini aile hekiminden alabilir miyim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim ,ilk kez başvuru yapıyorum bir kuruma tecrübesizim bu konuda baya