Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sağlık durumu belgesine gerek yok zaten başvuru formunda aşağıda sağlık ile ilgili bir ifade var
-
Hocam ama istenen belgeler kısmında yazıyor , cidden anlamadım hiç. Diğerlerine de gerek yok o zaman bu mantıkla
-
@xqarmedo ilan metnini incelerseniz başvuru formunun alt basligi olarak ikametgah ,sabika kaydi ,saglik durumu icin alt basliklara ayrilmis yani basvuru formunu cikti olarak aldığınızda altındakileri beyan etmis oluyorsunuz imza atinc
a.Basvuru formu haricinde bir fotograf, sonuç çıktısı ve diploma gerekli. -
yani başvuruyu yaptık. girmeye hak kazanırsak iste evrakları bu nedir ya. nasıl saçmalık bu. ben yaptım başvuruyu bir de evrak mı göndereceğiz ?
-
@bebekendüstri, içinde söyledi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@xqarmedo ilan metnini incelerseniz başvuru formunun alt basligi olarak ikametgah ,sabika kaydi ,saglik durumu icin alt basliklara ayrilmis yani basvuru formunu cikti olarak aldığınızda altındakileri beyan etmis oluyorsunuz imza atinc
a.Basvuru formu haricinde bir fotograf, sonuç çıktısı ve diploma gerekli.Çok teşekkür ederim hocam .Sizi meşgul ettim ama diploma e devletten olur değil mi ?
-
İdari hakimliğe girecek arkadaşlar duyarlı olalım sınav günü değişmeyecekmiş başvurup hakka girmeyelim lütfen
-
@yeşilırmak06 duyarlı arkadaşlar olacaktır İnşallah
-
Arkadaşlar 88.9 ile şansım var mıdır acaba. Hali hazırda başvuruyu yaptim
-
@xqarmedo mezuniyet belgesi yazmiyor arayip sormak lazim kuruma hocam pazartesi ben gidip evrak vercem o zamana kadar ogrenemezseniz sorabilirim kuruma
-
E mezun belgesi geçerli
-
Arkadaşlar sağlık durumu beyanını nasıl yaptınız.Kendiniz mı olusturdunuz, yazdınız
-
@bebekendüstri, içinde söyledi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@xqarmedo mezuniyet belgesi yazmiyor arayip sormak lazim kuruma hocam pazartesi ben gidip evrak vercem o zamana kadar ogrenemezseniz sorabilirim kuruma
Çok teşekkür ederim hocam iyi olur vallaha
-
Yazılı sınav test mi olacak klasik mi bilgisi olan var mı ilanda göremedim
-
Arkadaşlar sistemde sorun mu var başvuru ekranına giremiyorum telefonuma kod geliyor girdikten onayladıktan sonra site çökmüş gibi yazılar çıkıyor
-
@ankara19 klasik olacak
-
Başvuruda bulunduğunuz puanlarla forumda liste yapsak ne dersiniz?
-
bu meslek hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Tamam müfettişlik ama nasıl bir müfettişlik .ilerde Aile hayatına çok etki eder mi ?
-
@ekeblad önce bir kazan da sonrasında beğenmezsen değiştirirsin.
-
Merhaba arkadaşlar evrak teslimi nasıl olacak liste yayımlandıktan sonra mi yoksa şimdi mi göndereceğiz ?
-
@minsipo daha önce iyi bir dereceyle klasik sınav deneyimlerim var .gireceğim ve kazanacağım konusunda şüphem yok .benim için öncelik çalışabilecegim bir mesleğimin olması .halihazırda zaten çalışıyorum da .Çok şükür tercih şansım var .