Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ekeblad e ben ne dedim kazan da sonra beğenmezsen bırakırsın, dedik. fikrimiz belirttik. işin var gücün var ne yapalım yani. biz de stajyer avukatız. bak ben gireceğim beğenmezsem de değiştireceğimi düşünmüyorum kolay gelsin.
-
@ekeblad Rüşvet vs için teftişe çıkarlarmış. Turne diğer teftişlere göre az. Sayıları az olduğu için lojman imkanları iyi. Karışanları çok yokmuş. Sıkıcı bulanlar da var diğer teftişlere göre ama düzenli aile hayatı beklentisi olanlar için iyi göründü bana.
-
@onuktekin hocam bu istenen belgeleri başvuru aşamasında mi gönderiyoruz yoksa sonra mı?
-
@Yaylalı başvurunuzun tamamlanması için göndermeniz gerekiyor.
-
@minsipo tamam hocam da başkalarının hakkına nasıl giriyim? hiç sevmeyeceğim bir işse hiç başvurmam ki .
-
Arkadaşlar tarih değişmeyecekmiş bu konuda duyarlı olalım lütfen virgül puanlarla liste kaçıyor
-
@kalemcanavarı hocam galiba basvuru puanlarimizla liste yapalim fikri sizden cikmisti guzel fikirdide pek katilim olmamisti zaten baslikta cok hareketli degil
-
@sbui61 ben 87.204 ile basvuracagim
-
@hukukcukişi evet hocam boyle herkes beyan ederse önumuzu daha iyi göruruz ben de 88.7 ile basvurdum hayirlisi
-
@sbui61 evet hocam kimse yazmadı hareketlilik yok biz yazalım belki bu vesileyle diğer arkadaşlarımızda yazar
-
@sbui61 bende 90 puanla başvurumu yaptım arkadaşlar
-
@ekeblad haklısın kardeşim o noktada. herkes senin gibi düşünse keşke. eyvallah
-
e devletten alınan mezuniyet belgesi kabul olur mu ?
-
@ekeblad derme çatma bi ek binada çalışıyorlar kariyer, prestij, hak vs diğer kurumlara göre kötü ama işsiz için bi umuttur ayrıca idari yargı hâkimliği ike aynı gün ve gün değişmeyecek imiş kesin dediler kuruma gittim, sınava girmeyecek veya iş değiştirmek isteyen arkadaşlar duyarlı olup başvurmasınlar lütfen 86 ile başvuracağım bende inşallah gelir tek başvurum burası
-
@yeşilırmak06 hocame devlette alınan mezuniyet belgesi kabul oluyor değil mi
-
Idari yargı sınavı ile aynı güne denk geldiği için malesef 90 küsür puan ile basvurmayacagim şimdiden emek veren arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@kamikaze Allah yolunuzu açık etsin
-
@sipahi oluyor mezun belgesi yeter diploma gerekmez
-
@yeşilırmak06 teşekkürler
-
Ben de 89.97 ile başvuracağım inşallah