Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sipahi belki de internetten basvurularda gozukmuyor basvuru no hocam
-
@hukukcukişi 110 kişinin tamamı hukuk alanına başvurmamıştır diye temenni ediyorum
-
@bebekendüstri o açidan dusunmemistim oyle olursa mukemmel olur benim umudum hakimlik ile çakışmasi yoksa 90 in altina gelmezdi ama simdi bir umut
-
Merhabalar, e devletten alınan mezuniyet belgesi başvuru için yeterli mi kabul ediliyor mu?
-
Ben 87.9 ile basvurdum hakimlik sinavi sebebiyle gelecegini dusunuyorum ins hakimlik sinavina girecekler keyfi olarak basvurmaz
-
@70kuralliii geçen sene ulaştırma bakanlığı sınavı hakimlikle aynı gündü 89 ile kapatmıştı yanlış hatırlamıyorsam inş bu daha düşük kapatır
-
@kalemcanavarı hocam o da mi 15 kisilik alimdi ve tek puan turumuydu tek puan turu olunca sansimiz artar
-
@70kuralliii 100 kişiyi sınava çağırmış hocam
-
@70kuralliii p48 puan turuydu tek puanlaydi oda sanirim.
-
91 ile başvurmayı düşünüyorum. Internetten başvuru yaptım ama elden götürmedim daha .
-
@kalemcanavarı yapmayin hocam ya yuksek kapatmis bu da 90 altina inmezse vay halimize
-
@hukukcukişi hocam internetten basvurunca imzalamak suretiyle yazıyor ya bizim imzamız mi anlamadm
-
Arkadaşlar ben bugün öğlen saatlerinde başvurdum başvuru sayısını sordum 400 civarı dendi.85 puan taban olduğuna göre kaçla kapatacağına dair az çok yorum yapabiliriz tabi teknik kısmı ve hukuk kısmını birlikte söylemiş olabilirler
-
-
400 basvuru sayisi çokmus. Umudumu daha da yitirdim. Daha da artacaktir sayi. Ama yine de yapacagim basvuruyu
-
@malatyalı-sis hocam kac puan ile basvuruyosunz umudnuzu yitirmeyin benimde oyle yuksek deil
-
@70kuralliii hocam yanlış anlamayında bura sessiz falan diyordum bi arkadaş yazmış elden başvuru 400 ben İnternette yaptığım 1700 civarıydı yani sürpriz olabilir
-
@adanali01 evet ciktisini alip altina kendi imzami atip teslim ettim ben
-
@İkhumuma basvuru sayisi hukuk ve teknik bolumu birlikte genel soylemislerdir diye dusunuyorum ve umuyorum
-
@hukukcukişi saolun hocam