Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sınavın klasik olması başvuru saysını etkiler mi ?
-
@onuktekin, içinde söyledi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ekeblad Rüşvet vs için teftişe çıkarlarmış. Turne diğer teftişlere göre az. Sayıları az olduğu için lojman imkanları iyi. Karışanları çok yokmuş. Sıkıcı bulanlar da var diğer teftişlere göre ama düzenli aile hayatı beklentisi olanlar için iyi göründü bana.
Düzeltme* Turneleri çokmuş.
-
90.4 ile dün basvurumu yaptim bende
-
@blcmert, içinde söyledi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınavın klasik olması başvuru saysını etkiler mi ?
Klasik olacağı kesin mi hocam ilanda kesin bir ifade yok gibi
-
@onuktekin, içinde söyledi: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ekeblad Rüşvet vs için teftişe çıkarlarmış. Turne diğer teftişlere göre az. Sayıları az olduğu için lojman imkanları iyi. Karışanları çok yokmuş. Sıkıcı bulanlar da var diğer teftişlere göre ama düzenli aile hayatı beklentisi olanlar için iyi göründü bana.
Düzeltme* Turneleri çokmuş.
TKGM sitesinde 2019 için 69 gün turne süresi var diye belirtmişti 2020 ise pandemiden dolayı 21 günmüş. Turne süresi 69 gün gayet normal çok olduğu bilgisini nereden aldınız acaba
-
@guymağduru ilanda yazıyor hocam sınav klasik usulde yapılacak olan diye başlıyor ibare var altında da konuları sıralamışlar
-
@Geomatik merhabalar puan tahmininiz var mı acaba ve siz kaç puanla başvurdunuz
-
Kimlik bilgileri uyuşmuyor. Ne kadar uğraştım olmadı ya.. acaba gözden kaçırdığım bişey mi var arkadaşlar
-
@kalemcanavarı merhaba hocam bir tahminim yok açıkçası. 93 ile başvurdum
-
@Yakup-cemil I, i ayrımına vs dikkat edin hocam. Bj yerde yanlış giriyorsunuzdur
-
Nüfus bilgileriniz uyuşmamaktadır uyarısı alıyorum ben de..Bir türlü halledemedim
-
@İkhumuma sıra no cilt no vs. Onların başına 0 koyabilirsiniz. Ben de yeni yapabildim anca.. ayrıca hes koduna tire koymayı unutmayın..
-
@Yakup-cemil hem 0 koydum hem tirelere dikkat ettim ama olmadı daha sonra tekrar deneyim o zaman
-
Basvurdum elden basvuru no 110 diyor acaba basvuran sayisi mi ki
-
ben posta yolu ile başvurdum. internetten kayıt olduğumda ise başvuru numaram 1848
-
Basvuru no bnde neden cikmadi. Basvutu forumunda da cikmadi ya bende
-
@sipahi ben elden verdim bir belge verdiler bana hocam basvurduguma dair basvuru no:110 yaziyor umarim hakimlige girecekler basvurmaz bilmeden veya bilerek
-
@hukukcukişi ins hocam
Brn int den basvuru yaptim başvuru no goremedim -
@hukukcukişi ben pazartesi elden teslim ettim 23 yaziyordu baya basvuran olmus demek ki
-
@bebekendüstri elden olarak 110 ise fazla ama eger postayla basvuranlar ile beraberse az basvuru demek olur insallah az olur