İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@tysbyno-hi ben girdim hocam bir daha deneyin olmazsa üniversiteyi arayın
-
@denetcii özgeçmişe cv mi yüklediniz?
-
@tysbyno-hi ben daha basvurmadm ama ufak çaplı bi cv yuklicem hocam
-
Bu İl Göç'e başvuru yapıp yapmadığımızı nasıl anlayacağız? Başvuru tamamlandı vb. bir şey çıkmıyor? Bir de her isteneni yüklemiş olsam bile her seferinde giriş yaptığımda yüklediğim şeyler olmuyor ve baştan yüklemek zorunda kalıyorum. Bu ne saçma bir sistem böyle..
-
Profil bigierinden sonra sadece kpss puan bilgilerini girdik bu kadar mi başvuru hic bir sey anlasilmiyor kayit acildi yaziyor sadece herkesde bu sekilde mi
-
@gözde Sistemden çıkış yapıp tekrar girince güncelle kısmına basında KPSS Puan Türü ve KPSS sonuç belgesini tekrar istiyor mu sizde de? Kayıt açıldı yazıyor evet
-
@gözde bende de aynı şekilde oldu
-
ben hala giremedim
-
Anlaşılan başvuru sistemi de aday elemeye yönelik Sisteme tekrar girince kayıt açıldı ve kpss bilgilerini tekrar istiyor
-
2018 ilanı neden 2017 başlığında konuşuluyor, diğer başlık kapandı mı
-
Sadece kpss bilgileri istiyor şu an sistemde diploma özgeçmiş istemedi yükleyen arkadaşlar nerden yükledi eksik mi yaptım acaba yardımcı olabiliecek var mı ?
-
@brzezinski Sol üstte "Menü" düğmesini tıklayınca oradan profil sayfasına erişeceksiniz. Oradan gerekli yüklemeleri yapabilirsiniz.
-
kaç puanla başvuruyorsunuz arkadaşlar ? 86 puanla başvurmaya değer mi ?
-
Bu kpss (dosya) kısmını nasıl yapıyoruz dostlar
-
Neler öğreniyoruz ya:)) Başka bir kuruma başvurumda sınav tarihini girdiğimde puan otomatik yüklenmişti.Bu çok amatör kalmış
-
@gencfenerli Değer tabi hocam
-
dostlar anında giriş butonu aktif olan var mı yoksa beklemek mi gerekiyor
-
sanırım sistemde güncelleme yapmışlar en son bıraktığımda "kayıt açıldı" yazıyordu bugün girdim "tamamlanmadı" yazıyordu daha önce doldurduğum yerlerden puan türü ve kpss belgesi dosya kısmı yok gözüküyordu tekrar doldurdum şimdi "tamamlandı" yazıyor. İnşallah gerçekten tamamlanmıştır
-
Neye nasıl başvuru yapacağımı bilemedim valla özgeçmişi word dosyası ile mi yüklemek lazım ? en azından profili oluşturayım da haftaya basvuru yaparken kolay olsun
-
@asdfghjkl pdf yapın hocam kafanız rahat olsun