İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@Rybczynski2 @black tamamdır sağolun
-
-
@rybczynski2 Ben yeni girdim şuan sadece diploma ekledim ama netten bir cv örneği indirip doldurup yüklemeyi düşünüyorum.Ben asıl profilde lisans yazan yere ne yazacağız onu anlamadım.Üni adı+mezuniyet yılı mı?
-
@luthor evet ben öyle yaptım bölümü de yazdım. Arıyorum açmıyorlar maalesef
-
@rybczynski2 Başvurularınızın geçerli olabilmesi için profil resminizin girilmiş olması zorunludur. Lütfen profil sayfanızdaki bilgileri tamamlayınız.
Girişte bu uyarıyı verdiğine göre tek zorunlu olan profil resmi ama diploma ve diğer bilgileri de girmek gerek diye düşünüyorum ben öz geçmiş hariç girdim onuda birazdan eklerim
@luthor oraya xxx üniversitesi iibf xx bölümü/mezuniyet yılı yazabilirsiniz ben öyle anladım
-
@black diplomayı nasıl yaptınız hocam ?
-
Hangi illere alım olacağı nasıl belirlenıyor?
-
@black özgeçmişi nasıl eklediniz?worldden yazıp jpgye mi çevireceğiz?
-
@iyakşamlar wordü kabul etmiyor mu?
-
@luthor ben daha göndermedim bilmiyorum
-
@rybczynski2 diplomayla özgeçmişi de ekledim ama tekrar girince boş görünüyor ben de bi daha eklemedi m yaptım başvuruyu öyle
-
Diplomanın yüklenip yüklenmediğini nasıl anlayacağız? Pc'de wordpad programında açılmıyor.Adoba'de açılıyor.Siteye yükleyince de aynı sıkıntı olmasın
-
Arkadaşlar bir mülakat sonucu bekleyenlerin son güne kadar il göçe başvurmaması “kul hakkı” açısından inanılmaz önemlidir.. Lütfen duyarlı olalım bizim yüzümüzden 1 kişi sınava giremezse ve biz de diğer beklediğimiz kuruma atanırsak vicdanen rahat olacağımızı ve helal para kazanacağımızı hiç sanmıyorum ,, lütfen hassasiyet ..
-
Ösym belgesini nasıl ekleniz arkadaşlar.Tek sayfa olacak şekilde küçültünce birşey anşılmıyor
-
Diplomayı Adobe formatına çevirip yüklemekte fayda var.En azından sonradan silinmiyor.Aslında resmimiz gibi çıkması lazımdı ama neyse inş yüklenmiştir
-
Bence de mülakat sonucu bekleyenler biraz beklesin. Ben de bekliyorum ve hemen başvuru yapmayacağım. En azından ocak sonuna kadar bekleyelim. Bir de ben başvuruda verilen linkten giremedim. Linki buraya atarr mısınız?
-
Başvurudaki linke tıkladığımda bağlantınız gizli değil diye sayfayı açmıyor. Şu an başvurmayacağım ama sistemi görmek istiyorum.
-
Diplomayı henüz almadım, geçici mezuniyet belgesi yükleyeceğim değil mi arkadaşlar?
-
@alicnplt94 baştaki http kısmını silerek deneyin.
-
@moonlight haklısın hocam inşallah şu SGK biran evvel açiklanir da asil kazananlarin buyuk çogunlugu hic basvurmaz ve puan aşagilara gelir biraz daha. BTK da gol olmadi bari bu gelsin.