İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
sayfaya giremiyorum bi türlü, siz nasıl girdiniz
-
Arkadaşlar siz para yatırıp sınava mı başvurdunuz? Başvurmak için 60 tl vay vay vay.Sınava girenlerden alınması gerekmiyor mu bu ücretin..Ne yorum yapılır ki ne desek boş
-
@brzezinski evet hocam 60 mış ama göçü yanlış yazmışlar o 70 tl. Benimde aklımda göçten 10tl ucuz diye kalmıştı göç 60 ise il göçte 50 tldir demiştim
arkadaşlar dekont vs yüklemeye uğraşmayın belli ki bir yanlışlık var bugün düzeltirler olmadı en geç yarın başvurursunuz. İlanda özellikle belirtilmiş kazananlar belli olduktan sonra listeye giren kişiler para yatıracak şimdi para yatırmadan ne dekontu isteyebilirler ki
-
Ücret liste belli olduktan sonra değil mi?
-
Arkadaşlar bundan önceki sınavda para sınava girmeden yatırılıyordu ben giremeyince iade yapmıslardı Ama bu sınavda ilanda acıkca yazıyor listeye gşren parayı ödeyecek diye sistemde hata varfır düzeltirler endişe lenmeyın
-
@denetcii evet hocam profil resmi, diploma bilgileri fotosu vs. bunları doldurun yoksa başvuruda bir sıkıntı çıkabilir. Aslında bunun için açıklama olması gerekirdi çok boş kalmış biraz özensiz davranılmış ilk başta bir uyarı var ancak o da yeteri kadar bilgilendirici değil
-
@black şimdi diplomanın fotosunu nasıl çekeceğiz arkalı önlü mü yeminle çok saçma:)
-
Zaten 84 le başvurmayı düşünmüyodum iyice başvurmayayım diye zorlaştırmışlar düzeltirler inş ilanda açıkca listeye giren paraya yatıracak yazmışlar.
-
@denetcii Yazıcıdan tarama yapın hocam olmadı bir internet cafe veya kırtasiyeciler de yapabilir.Ben taratıp drive'a kaydetmiştim zamanında her ilanda rahatça yüklüyorum
-
@black listeye girenler yatiracak o ucreti diye biliyorum yoksa her basvuran mi yatircak
-
@denetcii Tekrar okuyunca derdinizi yanlış anlamışım pardon
-
@denetcii sadece ön yüzü yüklemek yeterli olacaktır o konuda bir sıkıntı çıkaracaklarını sanmam
@duranvarlık valla bende öyle biliyordum ama şuan uygulamada başvuran herkesin yatırması gerekecek şekilde ayarlanmış dekont olmadan başvuru kabul etmiyor zaten şuanda sistemde kapandı heralde bunu düzeltmek için kapattılar
-
@black ücret için başvuruda tarih aralığı vermiş zaten hocam bir yanlışlık var yani
-
Vallaha bana geldiler profilde özgeçmişi nasıl olacak olmak zorunda mı dosyalar pdf ... Bilmem ne uzantılı olmalıdır diyor lanet olsun yapmıyorum başvuru falan becerebilen işi bitince bana da yardımcı olsun lütfen:(
-
Başvuru durumu kayıt açıldı diyor sol üst köşede de güncelle iptal et diyor yani başvur demedigine göre başvurdum sanırım
-
@lasans Profil bölümüne sadece fotoğraf mı eklediniz ilave olarak lisans diploması ve özgeçmiş de eklediniz mi acaba?
-
Ücret olayını düzelttiler mi?
-
bende durumu iletmek için aradım ancak telefona çıkan olmadı şu anlık bir değişme yok
-
@luthor evet ben tam şu an dekont isteği göremiyorum kaldırmışlar
-
@rybczynski2 evet siz diyince baktım düzeltmişler