İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@yasaklı soru kökünde net olarak yazıyordu 'hangi harcanabilir gelir seviyesinden sonra tasarruf pozitif deger alır' diyordu. Almaya baslar diye yazda daha düzgün bir cümle olabilirdi tabi
-
@yasaklı ilk basta ben de oyle dusundum ama sonradan soruyu dikkatli okuyunca sordugu sey hangi harcanabilir gelir seviyesinden sonra tasarruflar sifir olduguydu. Sorunun cozumu yapildiginda da harcanabilir gelirin 1500 uzerindeki degerleri icin tasarruf pozitif deger aliyordu.
-
@1903bjk nihani mal hocam . Eğer ara mal olsaydı otomobilin icinde o makineyi koyması gerekir.
-
@1903bjk Evet hocam devlet ve oligarşi aynı şıktaydı
-
@yasaklı 3 kişi söyledıgımın aksını iddia edıyorsa ısrar etmem dogru şık ne olacak pekı arkadaslar 0 pozıtıf bı sayı degıl dıye bılıyorum bu arada:)
-
@yasaklı 1500 hocam.1500 harcanabilir gelir tasarrufları 0 yapıyor.Bu turardan sonra 1 lira artış bile tasarrufları pozitif yapar.
-
@ttm07 Ya ben yanlış hatırlıyorum ya soru yanlış Ancak 1500 olma ihtimali yüksek.
-
1 aya açıklanır mı acaba ne dersiniz ? Çok uzamaz umarım sonuçlar daha bunun mülakatı var
-
@black Mevzuata pek hakim değilim. Turizmde 72 saat ayrıntısına takılmadım belki de farketmedim ancak pasaportu olanlar tarzındaki şıkkı yaptım. Ya turizm yada bu şık. Soruları da net hatırlayamadığımızdan fazla takılmamak gerek.
-
@ilanmılano 1500 de tasarruf 0 oluyo , hangi noktadan sonra dese eyvallah ama soru sıkıntılı
-
@ttm07 ben sıfır olduğu değil pozitif olanı yaptm artık 1500 muydu 1800 muydu hatırlamıyorum
-
Dar anlamda borcun da tarafların anlaşması yoluyla sona erdirilmesi
mümkündür. Dar anlamda borcun ifa olmaksızın ortadan kaldırıl-
ması konusundaki anlaşmaya ibra (ibra sözleşmesi); geniş anlamda
borç ilişkisinin ortadan kaldırılması sözleşmesine ise ikale sözleşmesi
(bozma sözleşmesi) denilmektedir.Dar anlamda borcu sona erdiren durum sorusuna böyle birşey buldum nette bir kaynakta. Ben takas yapmıştım ancak İbra yazıyor.
-
1500 lü soruya itiraz etmek gerek. Ankara'daki arkadaşlara zahmet olmazsa
-
Sayın Aday,
Sorularımız uzman bir ekip tarafından hazırlanmış ve sonrasında farklı bir ekipçe de kontrol edilmiştir. Endişe etmenize mahal bulunmamaktadır.
-
@birmagdur hocam o soru da direk pozitif olur diyordu bende dikkat ettim hatta 1800-2100 de oluyor diye şaşırıp 1800 işaretlemiştim itibaren diye bir ifade yoktu
-
@dellafeu, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@birmagdur eminim hocam, 'Sonra' ya da 'itibaren' gibisinden bir ifade yer alıyordu
Nerde yer aliyodu hocam yapma. Yoktu boyle bi sey . Ne zaman pozitif olur diyodu
-
@shady1 kesinlikle yazmıyordu hocam katılıyorum
-
@shady1 ben yapamadığım için soruyu en az 10 kere okudum hocam. Ve eminim hangi düzeyden 'sonra' ya da 'itibaren' pozitif değer alır diyordu.
-
@ilanmılano valla hocam darını genişini bilmem de sözleşme öncesi imkansızlık sonucu sözleşmenin butlan olması sebebinden hareketle ben o şıkkı işaretledim
-
@beşiktaş1903 evet basit bir soruydu ve 2 cevabı vardı