İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
%95 te kalan var mı benim gibi
-
Arkadaşlar benim başvurum tamamlandı diye yazıyor fakat sisteme tekrar girdiğimde diplomam ve özgeçmişim gözükmüyor. Herkeste mi aynı bu durum
-
@bonus benim de o şekilde kaç kere yükledim görünüyor çıkış yapıyorum tekrar girdiğimde yok
-
@elinor-ostrom sorun olmaz değil mi bu durum
-
@bonus bilmiyorum ki diğer arkadaşların ne durumda acaba eğer herkeste aynı ise olmaz
-
Olmaz arkadaşlar zaten tekrar yüklendiğinizde yukarda değiştirildi yazıyor İngilizce.Herkeste o şekilde içiniz rahat olsun
-
@elinor-ostrom bizim de öyle merak etmeyin başvurunuz olmus
-
Arkadaşlar sabır testi gibi bu sistem. Her şeyi yüklüyorum hala tamamlanmadı diyor nerede hata yapıyorum ?
-
@gmzgmz kpss belgesi yüklediğiniz kısım varya orayı güncelleyin eksik bilgi varsa tekrar doldurun yoksa kpss belgesini tekrar ekleyip kaydedin 1-2 kere bu şekilde deneyin
-
@elinor-ostrom bende aynı durumdayım sistem çok saçma herkes öyle galiba
-
öz geçmiş Url kısmına ne yazılacağını bilen var mı ? tamamlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
-
@walras12 hocam öz geçmiş girmenize gerek dahi yok zorunlu olan belgeler arasında değil. Ama girmek isterseniz dosya kısmından ekleyebilirsiniz, url yazan kısım ise kendi öz geçmişinizin bulunduğu bir site varsa oranın adresinizi girmeniz için boş bırakabilirsiniz
-
ya ben başvurdum tamamlanmadı dedi ama tekrar çıkıp girdiğimde ortada hiçbir şey görünmüyor bu ne ya. standart bir sistem yok mu. nedir bu arkadaş. her şey bir garip. her başvuru yeri başka başka.
-
@olursaolur benimde %95te kalıyor
-
@black hocam sağ olun çok teşekkür ederim
-
bu sistemi yazan yazılımcı kör olmuş
-
https://yadi.sk/i/93D_BEq53RqpRn
il göç 2013-2016 çıkmış sorular
-
Bu nasıl bir sistemdir önce %95 te takılıyor bilgileri kaydetmiyordu uğraş uğraş en son kaydetti bilgileri ama hala tamamlanmadı yazıyor başvuru tekrar deneyim güncelleyim dedim bu sefer yine kaydetmiyor %95 te takılı kalıyor bu iş nasıl olacak yani bu gidişle başvuramaycız
-
@ua1905 sistem biraz sıkıntılı ben de aynı problemi yasadim 3 4 saat sonra tekrar girdim sisteme bu kez oldu siz de biraz es verin düzelir elbet
-
@black hocam dediğiniz her şeyi yapmama rağmen hala tamamlanmadı yazıyor. ücretten dolayımı diye düşünüyorum ama listeye girenler daha sonraki aşamada yatıracaklar yazıyor siz tamamladınız sanırım öyle değilmi?