İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@Dellafeu Genede son gün girip bir kontrol edin ne olacağı belli olmaz
@kırmızıbaşlıklı Rica ederim
Başvuruda sıkıntı yaşayan arkadaşlar resimli olarak anlatmaya çalıştım sistemde sıkıntılar olsa da iyi kötü başvuru tamamlanabiliyor artık idare edin
-
86.84 PUANIM VAR İL GÖC GELİRMİ ACABA
-
@doktortilki, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
86.84 PUANIM VAR İL GÖC GELİRMİ ACABA
Onu söyleyecek bir babayiğit yok sen başvurunu yap parmakları bitiştir.gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır
-
Sıralamam 1062 arkadaşlar gelme ihtimali var mı?
-
Arkadaşlar tek puan olsa hadi iki yakın puan olsa söylenir bunlar ama çok fazla ve alakasız puanlar var düşmesi de yüksek kapatması da sürpriz olmaz. Ama sistemin bu kadar kötü olması düşük puanları olan arkadaşların işine yarayacak gereksiz başvuruları bir nebze de olsa engelleye bilir. Düşük den kastım diğerleri yanında yoksa 86-87 düşük puan değil.
-
Sıralamaya değil puana bakacaksınız arkadaşlar birden çok puan türü var çünkü.
-
ben sınav konularının enteresanlığından dolayı 85 puanı göreceğini düşünmekteyim ilanın. Zira spor müfettişliği ve kyk müfettişliği gibi sınavlar 86 puana kadar düşmüştü. Bunun daha da düşeceğini düşünüyorum. 85 86 puanı olan arkadaşlar bence 6458'i okumaya başlasınlar şimdiden.
-
@ludwig-büchner sıralama önemli değil en yuksek puanın önemli
-
bu nasıl başvuru sistemi ya. İlk sayfada puanı girdim tarih seçtim sonuç kodu girdim sonuç belgesini yükledim, kaydet dedim. Başarılı dedi ee sonra nolcak özgeçmiş, profil resmi vs bunları nereye giriyoruz
-
@duryy Tamam buldum ah salak kafam
-
@duryy üst kısımda isminin yazdığı bir buton var oraya tıklayıp ordan yapacaksı.
-
@jakojoko Halletim hocam tamamdır. Tamamlandı yazıyor artık
-
Kullanıcı adı ve şifreyi yazmama rağmen giriş butonuna basamıyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim
-
çıktı filan bir şey alınıyor mu arkadaşlar alalım onu sistemi sıkıntı bunlar yarın siz başvuru yapmamışsınız demesinler? bir de bi yere bişey göndermeyeceğiz dimi bunda? bu arada cumaya kadar sgk açıklanırsa başvurumu çekeceğim etkinlik olursa lütfen sizde katılın mağduriyet azalsın
-
@ouzakbas şifreyi yazdıktan sonra enter a bas giriş butonu aktif olur. Sonrada girişe basar girersin.
-
Öğleden önce sisteme girmiştim başvurumu kontrol etmek için şuan bilgilerimi doğru yazmama rağmen hata veriyor kpss puanımda noktadan sonraki kısımdan 3 hane yazmıştım noktadan sonraki 5 haneyi de yazayım diye tekrar girmeye çalıştım sürekli hata veriyor şuan bu sorunla karşılaşan var mı
-
@pnyx-cratos yok hocam yanlışın var sıralama önemli, 2016 haziran ayındaki il göç sınavından yüksek puanlı arkadaşlarım elenmişti onların yerine diğer puan türlerinden puanı düşük olsa dahi sıralaması yüksek olanlar alındı.
-
@ludwig-büchner kardeş sıralamaya göre değil puana göre liste yayınlanacak bunu neden anlamak istemiyorsunuz? kaçıncı olduğun adamların umurunda değil
-
Basvuru süresi dolana kadar sgk açıklanırsa bende başvurumu çekeceğim arkadaşlar,insallah açıklanır 1 kisi 1kisidir..
-
@kazm aynen öyle sıralama tek puan türlü alımlarda gecerli bunda önemli olan puan neyse hocam 6şubatta görür herkes