İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
il göç uzman yardımcılığı hangi puan türü istiyor acaba
-
@ayseee meşgul ettim kusura bakmayın netten buldum
-
74 puanda kalmışım maalesef
-
bu nasıl birşeydir 75 te kalıyoruz, Allah sabır versin hepimize..
-
Galiba sorular yayınlanmayacak yine. Keşke her adayın cevaplari ile birlikte açıklasalar da insanlar neyi ne yaptığına bakabilse.
-
@dellafeu mail atın hocam ben dünden beri 3 kere attım daha dönüş olmadı ama bi ihtimal etkisi olur
-
Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum da 77 alan bir kisi daha olsaydi, 76 olanlarin hepsine yazik olacakti
-
@shady1 yine aynı şey olacaktı bu seferde 77 alan 15 kişi sıralanacaktı
-
@yasaklı bu sefer de 76 alanlar isyan ederdi ne kadar da birbirine bagli adaylarin kaderi
-
Arkadaşlar 75 aldım.. Çok sinirliyim ya.. İptal olmaz mı bir soru falan ne bileyim 1 soru ile kaybetmek istemiyorum ya
-
@reagan 75 alanlar bişeyler yapalım
-
@ttm07 kardeşim benimde 75 paslaşalım ya
-
@reagan tamam kardeşim . sıkıntılı sorular olmasa eyvallah dicem de sıkıntılı sorular vardı ben mail attım
-
Yığılma 75-76 da olmuş bu bölgede 50 kişi vardır rahat.
-
@ttm07 ya itiraz edicem ama neye itiraz edeceğimi bilmiyorum ne yazdınız ne yazalım.. Benim kafamda soru yok.. Soru ve cevaplarda yayınlanmadı
-
İtiraz edecek var ise mail yolu olmaz süresi geçmeden dilekçe ile başvurun. 25 tl ücreti var ama kendinizden eminseniz çok yüksek bir ücret değil.
Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını sonuçların yayımlanmasından itibaren 7 (yedi) gün içerisinde Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğüne ait Halkbank - Ankara Anıt Şubesi TR74 0001 2009 4110 0010 2604 84 nolu IBAN hesabına 25,00 TL (Yirmi Beş Türk Lirası) itiraz ücretini elden yatırarak aldıkları banka dekotu ile birlikte Genel Müdürlüğümüze yazılı olarak yapacaklardır. Şube dışında ATM veya internet yoluyla yatırılan ücretler dikkate alınmayacaktır. İtirazlar 7 (yedi) gün içerisinde sonuçlandırılarak ilgiliye tebliğ edilir. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile imza ve adresi olmayan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.
-
72 nerde 76 nerde çok yanlış yapmışım çok
-
Arkadaşlar hiç 50-60 alan varmı aramızda bana puanlar sallama verilmiş gibi geldi nedense.
-
@orhanskrc burda kontrol ettiğimiz sorulara göre benim ki de düşük geldi ama sallama değil gibi
-
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama benim vicdanımda bu sınav şaibeli..Ben kendim içinde demiyorum ben çok çok daha kötü almışta olabilirim.Bana 24 saat içinde kesin adayların olduğu bir liste pek mantıklı gelmiyor.Aklıma birtek ASBÜ nün çok tecrübesiz olmuş olabileceği vs geliyor.GSB 'de sınav yapıyor adamlar soruları cevapları ve her adayın optik kağıdını yayınlıyor.Hal böyle olunca insan en ufak bir şüpheye düşemiyor.