İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@erglmr bana iktisattan Sürdürülebilir Kalkınma'yı sordular
-
@dellafeu sürdürülebilir kalkınma maliye konusu değil mi
-
@issiz-0 kalkınma büyüme konusunda var maliyede de karşına çıkar hocam
-
habitat nedir diye sorulan var mı arkadaşlar ?
-
@61ts bana sorulmadı. Ama bana da değişik bir detay soruldu. Herkese bi şey secmisler demek ki
-
Ben de sorulari yazayim dursun burada.
hacker kimdir nedir , bunlarin yaptigi yasal mi ,zombi diye bi sey duydun mu, Geri gönderme merkezi nedir , özel koruma nedir ne ayricaligi vardir, ceza hukuku kiyas nedir, Dmk da ilkeler nelerdir , internet sitemizin adresi nedir, kanunumuzun numarasi ve ismi nedir, kaydi para nedir , para türlerini say , vatandaş sınır dişi edilebilir mi, ülkeye girişi engellenenler kimlerdir engellenemeyenler kimlerdir -
benim sorularım ; kanunun numarası ve tam ismi , habitat nedir , ikincil koruma mülteci şartlı mülteci nedir ,suriyelilerin ülkeye katkısı var mıdır ? son olarak idari işlemin unsurları nelerdir
-
Arkadaslar il gocun son alimlarinda mulakat sonucu ne kadar surede aciklandi?bir malumati olan var midir?ben sitesinin duyurularina baktim eskileri silmisler cikmiyor
-
Bu mülakat ne oldu arkadaşlar bilen yok mu ? Gvs yi sınavdan sonra yaptığını düşünürsek daha çok bekler miyiz?En son alımda ne kadar bekletti?
-
@luthor yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 5 ay sonra açıklanmıştı
-
@elifasya Boşa bekliyormuşuz o zaman sağ hocam
-
@luthor son 2 alimin bir tanesi 20 gunde digeri ise yaklasik 2 bucuk ay civarinda aciklandi,5 ay mulakat sonucu degil il tercihleri vs beklenen toplam sure imis.biraz baktim eski haberlere
-
@madxd bizim sonuçlar noldu o zaman hocam
-
@shady1 hocam bu isin standardi yok biliyosun yani biliyor olman lazim birde en son alim 2 bucuk ayda aciklandiysa daha cok vaktimiz var,20 gunde aciklanan grub istisnai idi 70 kisiklik kadro acildi 33 kisi sinavi gecti 17 kisi kazandi yani 20 gunde aciklanma ihtimali biraz istisnai bir durum
-
@madxd Toplam süre 5 aysa iyi yine
-
@luthor ilan tarihi ile ise baslama arasindaki sure degil galiba dostum,mulakat tarihi ile il tercihlerinin sonuclandigi tarih arasindaki sure o 5 aylik sure
-
@madxd Hocam sonuç uzamasında önemli olan o
-
@luthor aynen dostum mesele o zaten
-
Mülakata giren komisyon üyeleri kimlerdi Bilgi Sahibi olanınız var mı
-
@erglmr neden soruyorsun