İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Bende bugün aradım. Kabul ediyoruz dediler.
-
@luthor hocam demek ki benim iletisim kurdugum vakitte halen haberleri yokmuş o karardan. Aradıģınız ćok iyi olmus, e devleti kabul etmeleri de iyi olmuş
-
@dellafeu Aynen hocam muhtemelen sizin evrakları alanların bilgisi yokmuş.Siz dün söyleyince acaba benim konuştuğum kişi e-devlet dediğimi anlamadı mı diye şüphe ettim.Ama komisyon başkanı olur vermiş.Ankara dışı olanlar için iyi oldu gerçekten.
-
@shady1 en azindan yazdığınız seyi okuyup, içerige uygun bi cevap vermisler. Bimere yazip da aldigimiz cevaplari düşünürsek bu da önemli bi sey bence.
-
@enki ben ne yazmisim neyden bahsettiginizi anlamadım
-
Arkadaşlar merhaba ıl göç mülakat listeleri ne zaman açıklanır bir bilginiz var mıdır? Daha önce bu kurumun mulakatına girmiş olanlar bir bılgı verebilirler mi?
Teşekkür ederim
-
merkez goc ile il goc mulakatlari ayni zamanda mi yapiliyor?onceki alimlar nasil oldu bilen var mi arkaslar?
-
Mulakat tarihleri aciklanmis
-
@luthor vay bu ne hiz hocam ya bitti mi sorusturmalar? Nasi biter
-
@shady1 Bende anlamadım valla hocam acaba sonraya mı bıraktılar
-
@luthor bunu demesen iyiydi. Hizli ilerliyo demek diye dusunmustum
-
Hızlı olması iyi oldu
-
Erken olması kötü oldu
-
evrak vereli 1 ay oldu gvsler için makul bir süre zaten bitmediyse bile mülakatlar bitene kadar geçen sürede tamamlanır. 1-2 haftada mülakatlardan sonra bekletseler gvsler rahat bitmiş olur
-
@black, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
evrak vereli 1 ay oldu gvsler için makul bir süre zaten bitmediyse bile mülakatlar bitene kadar geçen sürede tamamlanır. 1-2 haftada mülakatlardan sonra bekletseler gvsler rahat bitmiş olur
Hocam olmasi gereken bu ama bünye alişkın değil sgk dan sonra.
-
@shady1 valla şu sınav açıklamadaki hızlarını görünce çok bekletmeyeceklerini düşünüyorum en azından bizi önemsiyorlar ya da çok acil eleman ihtiyacı var belki sgkdan önce açıklarlar
-
@black bence acil eleman
-
Merkez göç açıklamadı galiba
-
Haydi hayırlı olsun
-
@black hocam cok pozitifsin ya ben 1-2 hafta olacagini dusunmuyorum,yani keske olsa ama uzatirlar diye dusunuyorum