İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@safitürk69 hakedenin kazanması dileğiyle.
-
Dünya ticaret örgütü ile ilgili soru vardı
En dar kapsamlı iktisadi işbirliği tercihli ticaret miydi -
@elinor-ostrom en dara bende onu yaptım hocam dünya ticaret örgütlü soruya da gatt la baslayan şıkkı işeretledim
-
@yasaklı Ben ihtiyarı yaptım çünkü sgkdaki fazla fonlarla sgknin tahvil vs almasından bahsediyor gibi bi anlam çıkardım hocam emin değilim soru da garipti.
-
@denetcii gatt ve ilo vardı oydu sanırım
-
@denetcii Ben gatt ile başlayani yapmadım ama ne yaptığımı da tam hatırlamıyorum
-
@ilanmılano bnde zorunlu olacak bır durum göremedım soruda ayrıca zorlayişlı vardı dıger şık o yuzden dırekt ıhtıyarı yaptm
-
@yasaklı hocam kpssde çıkmış o tarz bir soru vardı zorunlu borclanmaya örnek olarak sgk vardı
-
@denetcii BM 51. ve 2/4 maddelere göre sormuştu soruyu ben de tek istisnası buduru yanlıştır başka istisna vardır dedim mesela rusya ukraynayı vatandaşlari orda diye ilhak ettiğini idda etmişti o geldi aklıma yanlış da olabilir
-
@ilanmılano yok hocam gatt kapandıktan sonra dıgerı kuruldu oyle hatırlıyorm o şık yanlş ıfadeydi
-
@ilanmılano ben de tek istisnasi budur dediği şıkkı yaptım başka istisna var mı bilmiyorum tabi :))
-
@ilanmılano evet barıs gucu harhandı bı ulkeye mudehale edebılıyor bnde oyle dusundum
-
@yasaklı İki tane öyle soru vardı 1944 yılında biseyle beraber hangileri kurulmuştur diyodu bn o soruyu gatt ve ilo yaptım hocam
-
Güçlü ekonomiye geçiş ile ilgili soru vardı
Ekonomik işbirliği örgütü sorusu vardı bunlar ne olacak -
@elinor-ostrom Güçlü ekonomiye geçişi faiz dışı fazla vermek amaçlanmıştır vardı onu yaptım
-
@ilanmılano aynen benimde aklıma o geldi sınavda:)
-
Operasyonel açık sorusu vardi
-
@elinor-ostrom faiz dışı fazla ile baslayan dedim , diğerine de merkez bankalari diye baslayan sık dedim ama en emin olmadığım sorular
-
@ilanmılano ben de onu yaptım
-
@shady1 Faiz dışı denge ve faiz dışı fazlanın farkı dedim ben. bi diger şıkta da ikisinin toplamıdır diyodu. diger 3 şık alakasızdı