İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@safitürk69 Yökle Çsgb arasında kalıp yök yaptım
-
-Cumhurbaşkanı olmayan Adnan Menderes
-1937 de yapılan Sadabad Paktı
-Sistem yaklasımı David Easton
-Milletler Cemiyeti ideoloji sorusu Idealizm
-Realizmde temel aktör Devlet
-Liberal olmayan Karl Marx
-Eğitim/Yatırım
-Kalkınma Carisi
-Ayırt etme gücü sorusu I-II-III
-Türkiye'nin uye olmadigi Avrasya Ekonomik Birliği -
@ilanmılano yökten alınıp csgb ye verilmiş hocam
-
@dellafeu hocam yaş küçüklüğü ayırt etme gücünden yoksunlu şartı olsa yaşı küçük olanlar sınırsız ehliyetsiz olur.Bence o 1-2
-
Sağlık olsun
-
@safitürk69 ön izin vermeye içişleri bakanı yaptım .. Bakanlar Kurulu da olabilir
-
@elinor-ostrom Sağlık olsun
-
@denetcii aynen hocam hatta o cıkmıs soru yaş kiçükliğü yok 1-2 olcak
-
@safitürk69 Ön izin sorusu yabancı akademisyen sorusuydu hocam yök csgb olan karıştı kafalar
-
@denetcii Hocam medeni kanunda sayiliyor direkt Ayırtım Gücünü kaldıran haller diye akıl hastalığı,Akıl zayıflığı,Sarhoşluk etkisi altında olmak,Yaş Kücüklüğü diye
-
@ilanmılano ahaha neyse ben en iyisi kaçayım bu kadar yeterli
-
@safitürk69 ön izin deyince içişleri degildir bu dedim. A ya da içişlerini koymuslar bakanlar kurulu dedim var mi cevabi bilen
-
@asya nasildi sinav hocam iyi gecmistir umarim cok calistin
-
@shady1 bence soruları topluyo.
-
MADDE 13.- Yaşının küçüklüğü yüzünden veya akıl hastalığı, akıl zayıflığı, sarhoşluk ya da bunlara benzer sebeplerden biriyle akla uygun biçimde davranma yeteneğinden yoksun olmayan herkes, bu Kanuna göre ayırt etme gücüne sahiptir. Şeklinde
-
@dellafeu Aynen hocam MK m.13 Yaşının küçüklüğü yüzünden veya akıl hastalığı, akıl zayıflığı, sarhoşluk ........ yoksun olmayan herkes ayirt etme gücüne sahiptir.
-
@dellafeu gördüm hocam da bende çıkmış soru var diye hatırladım sınavda hayırlısı olsun
-
Ön izini tamamen salladım ya Çsgb yaptım D şıkkıydı sanırim
-
@denetcii oraya bi çizik daha atalım
-
@safitürk69 beni eleyin hocam kalanlara başarılar:)