İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@wilfried Ben de öyle düşündüm kardeşim 13.30 da gideriz o zaman dediğin gibi herkesi bağlar
-
Bu sadece yarın için geçerli değil mi arkadaşlar ?
-
Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yalnız ben bir şeyi anlamadım, sorularda iktisat, kamu hukuku, özel hukuk, maliye gibi sınavdaki alanlardan her birinden sorulmamış mı? Mesela birinize türkiye ekonomisi birinize anayasa hukuku gibi mi olmuş ben mi yanlış anladım? Biraz bahtımıza ne çıkarsa gibi @1903bjk @ygndz
-
Bugun baska giren yok mu arkadaslar?
-
Bende bugün girdim mülakata bana hiç alan sorusu sorulmadı 5 tane kendi mevzuatından soru geldi bir arkadaşım daha bugün girdi oda alandan sorulmadığını söyledi onada mevzuat sormuşlar
-
@genclerbirlikli egomu parali mi bu dostum?
-
@madxd 220/221 paralı hocam
-
@genclerbirlikli eyv
-
@adimüflis hocam size sorulan sorular nelerdi?
-
Alandan hiç sormayıp 5 soruyu da mevzuattan sormaları garip değil mi. Arkadaşlara öyle yapmaları iyi mi kötü mü onu da kestiremedim
-
Mülâkat bitince hareketlencek burasi sanirim. Ne zaman aciklaniyocular gelirler artik.
-
@shady1 diyosun mevzuattan ne tarz sorular geliyor acaba
-
mülakatta sorulan soruları paylaşılırmısınız arkadaşlar hatırladığınız kadarıyla
-
@dellafeu, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 diyosun mevzuattan ne tarz sorular geliyor acaba
bilmiyoruz 2 kisi paylasti sadece. Paylassalar ogrencez de yok yani
-
@shady1 kimseden seste çıkmıyor hocam sorular sorular hakkında ses verin müminler
-
@erglmr, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 kimseden seste çıkmıyor hocam sorular sorular hakkında ses verin müminler
-
Soruları paylaşmak bu mülakat için uygun değil arkadaşlar, hakszlık olur. Zaten 40 50 syfa kanun.. Bana alan da sormadılar mevzuaatta mesala
-
@buhara burda böyle diyosunuz, kyk da soru paylaşiyosunuz bu da bi çelişki. Herkesin fikri kendinde kalsin en iyisi.
-
@shady1 Çünkü alan derya deniz. Ve kyk kişiye özel soru. Burda ise dar bir soru havuzu. Herkesn fikri kendine kalacaksa bana cvp olarak bişi yaZmana gerek yoktu:)
-
@buhara, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 Çünkü alan derya deniz. Ve kyk kişiye özel soru. Burda ise dar bir soru havuzu. Herkesn fikri kendine kalacaksa bana cvp olarak bişi yaZmana gerek yoktu:)
Ne kadar da komiksiniz