İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@madxd Ben gvsler yönünden biteceğini söylemiştim eğer gvsler o mülakat tamamlandıktan sonra 1-2 hafta içinde biterse açıklamamaları için bir sebep yok. Alım sayısı zaten çok az uğraştıracak bir işleri de yok eğer çok bekletecek olsalardı sınavı geç açıklarlardı, mülakat tarihlerini çok ileri atarlardı vs. ama bunları yapmamaları bana hızlı hareket etme ihtiyaçları olduğunu düşündürttü.
Tabi bekletecek olurlarsa mecbur bekleyeceğiz alıştık zaten beklemeye ben sınavın açıklanmasına en az 1 ay gözüyle bakıyordum 1 günde açıklanınca şaşırdım
-
Arkadaşlar ilgocte rotasyon zorunlulugu mu var ill terchlerde 5. Bolgeye mi atama oluyor es durumunda rotasyon nasil oluyor. Yonetmelige gore 7 yil doguda calisma zorunlulugu var
-
Ve ilgocle guyu karsilastircak olsaniz neler soylersiniz?
-
@rockadin ben de bunu sormuştum buradan sağolsun bir arkadaşımız 5.bölgeden başlama şartı yok, ihtiyaç nerede varsa oradan başlatılar demişti.
-
@dellafeu es durumunda bike rotasyon zo4unlu mu acaba 5 bolge var 5. Ve 4..bolgenin bi farki yok bence cok skntli geldi bana
-
@genclerbirlikli 'yi sahneye alalim o zaman:) bizi aydinlatsin:)
-
@1903bjk diğer başlıkta da ilan gelince bi şeyler karalamıştım ama yine sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım
-
Dostlar bide bunların mülakatları nasıl oluyor siyaset bilimine, uluslararası ilişkilere falan çok değinilir mi mülakatta
-
@genclerbirlikli
Yeni sorular gelince çağryım dedim seni tekrardan:) 7 yıl doğuda çalışma zorunluluğu vs. -
@1903bjk 7 değil de şöyle; eğer 5. Bölgeye uzman yardımcısı olarak giderseniz 3 yıl uzman yard+ 3 yıl uzmanlık toplam 6 yıl. Uzman olarak gidilirse 3 yıl. Yani sadece uzmanlık dönemi sayılıyor yardımcılık sayılmıyor. Eğer 1. Bölgeye gidilirse uzm yard 8 yıl(5+3), uzman 5 yıl kalıyor.
Bu durum aslında net değil çünkü ilk girenler yakınlarda uzman oldu haziranda da tayin isteyebilecekleri konuşuluyor, haziran ayınca ne olacak bakalım göreceğiz.
-
Mülakata kalan arkadaşlar sizi mahallenizde soruşturan olmuş mu emniyet tarafından? Benimle ilgili birileri soruşturmuş ve uzman yardımcılığı ile alakalı demişler ama hangi kurum olduğunu dememişler. Benim başka kurumlarca da beklediğim sonuçlar var da acaba bu kurum mu onlarla mı ilgili bilmek istedim.
-
@miltonkynes ben öyle birşey duymadım başka kurumdur büyük ihtimalle
-
@madxd teşekkür ederim
-
@miltonkynes rica ederim,ama tahminim benim o kesin bilmiyorum tabi
-
Arkadaşlar göç idaresine kızılaydan en kolay ve rahat nasıl gidebiliriz?
-
@gg çankaya belediyesi önünden 220/221 nolu halk otobüsüne binin önünde indirir, nüfusun orda inicem diyin yanyana imiş.
-
@genclerbirlikli ulustan göc idaresine dolmuş var mı
-
@wilfried bilmiyorum hocam
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam
-
@wilfried, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
mı
Rüzgarlı sokakta vergi dairesinin dibindeki dolmuş durağından kalkan bir çok dolmuş göç idaresinin önünden geçer.