2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Hayırlı olsun arkadaşla. Benim gibi kontenjan nedeniyle çağrılamayanlar için güzel bir motivasyon oldu. Allah yardımcımız olsun
-
İlan hayırlı olsun.. Şafak 70
-
@tobinkardeş kardeşim bana mailini atarsan sana kitabın güncellemesini atabilirim. Yiğit Yılmaz hoca bizzat attı bana
-
arkadaşlar iktisat için önerdiğiniz youtube videosu var mı ?
-
@balporsuğu yazdım hocam bildirim gelmezse diye burdan da yazayım dedim
-
Birkaç gün içinde yiğit yılmaz 2020 basım yılı olan kaymakamlık konu-soru-deneme kitaplarındaki güncel değişiklikler paylaşılacakmış.Yeni kitap almakta sıkıntı çeken arkadaşlar için burada paylaşacağım.
-
Arkadaşlar bana tavsiyede bulunabilir misiniz mas , statüs, naib ,mülki kaymakamlık ve protokol soru bankasından hangisini almalıyım ya da hangilerini
-
İlan gelmiş hayırlı olsun arkadaşlar. 109. Dönem olarak bizlerde siz değerli kaymakam adayları arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz Geçen sene ilan geldiğinde yerimde duramayip heycanla o gün ders çalışmaya ara vermiştim. bugunde ayni heycani yaşadim desem yalan olmaz. sınav hazırlık süreçleri okadar yıpratıcıki hala etkisinden çıkamamiş olucamki ilani görünce hemen buraya girdim. Ara ara yine bakınıyorum foruma. bu süreçlerden geçtigimiz için kolay kolay aliskanliklarimizdan da vazgeçemiyoruz. Sizlere kolayliklar diliyorum, unutmayin bu bir sıralama sınavi , hicbir konu veya hiçbir dersi atlama lüksünüz olamaz, sizin atladığınız her konuyu veya her dersi rakipleriniz çalışiyor, Ve son olarak şunu söyleyip konuşmamı bitireyim. Allah emek veren kimsenin emeğini boşa çıkarmazz. Herkese tekrardan başarılar diliyorum. Eğer nasip olurda yoğun olmaz ve girme firsatim olursa sınavdan sonra sonucu beklerkenki muhabetler cok güzel oluyor ozamanlar tekradan foruma uğramayi düşünüyorum. sabahlayarak forumda takıldığımız o günlerin tadı hicbiryerde yokmus, bunu olayin sıcaklığı geçtikten sonra anlıyor insan .. Selametle...
-
2021 Ocak-Şubat-Mart TC Eko Güncel Veriler-Burcu Doğan
https://s5.dosya.tc/server2/qqma5f/2021_Ocak-Subat-Mart_Guncel_Veriler_ve_Sorular.pdf.html
-
Merhaba dostlar. Sınava hazırlık süreci için yeni başlık açtım. Gerekli çalışmalarımızın hepsine de ilk iletide yer vererek açılışı yaptım. Herkese hayırlı olsun tekrar. Başarılar dilerim hepinize.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/7298/10-temmuz-2021-kaymakam-adaylığı-yazılı-sınavı
-
-
-
-
-
-