2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Sınav zamanı, alım sayısı ile ilgili yeni bir bilgi alan var mı?
-
Arkadaşlar sınav zamanı ile ilgili bir duyum değil ama kısa bir mantık paylaşacağım sizler ile bu sene üniversiteden 16 girişler mezun oldu ve 3.5 ay sonra yapıldı. Gelecek sene 17 girişlerin mezun olacakları ay mayıs ayı olucaktır. O yüzden sınavın mayıs ayından önce ya da yaz aylarında insanlar tatil veya başka meşguliyetleri varken de sınav olmayacağını düşünüyorum. Sınav tarihi benim mantığım ile 2021 sonbahar aylarında olacaktır. Bu sebeple sınava nerden baksanız 9-10 ayımız var çalışmak için , herkese başarılar diliyorum .
-
2021 sınavı ile ilgili kaynak ve öneri paylaşımları için Instagramdan kucukbiryol_kpss sayfasının yararlı ve yol gösterici olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim.
-
kaymakamlik sinavi için kas dışında çözümlü soru bankaları tavsiye eder misiniz? 3 kaynak söyleseniz bunlar hangileri olur?
Teşekkür ederim. -
@öktem_ilteriş status , kaim makam , themis , ritüel
İktisat için ceteris paribus
Türkiye ekonomisi için Yasin çoban
Herkesin hemfikir olmaya yakın olduğu kaynaklar
-
@keynesinabv mulki nasıldır kullanan var mı, yakın eğitimin?
-
herkese merhaba. çalışma yöntemİ nasıl olmalı tecrübesİ olan yazabİlİr mİ. bİr de çok soru çözmek mİ çok kİtap okumak mı
-
@kay20 Son güne kadar bol tekrar. Kendin not tutarsan kendi notunu tekrar etmen daha faydalı olacaktır. Konuya hakim olmaya başladıktan sonrada soru çözmen yemeğin üstüne tatlı yemek gibi olur. Kaymakamlık sınavı yoruma dayalı değilde bilgiye dayalı olduğu için sürekli tekrar edip beynine çivi çakar gibi işlemen lazım bilgileri. Çünkü çok ayrıntı bilgiler sorulabiliyor.
-
@öktem_ilteriş kurs olarak baya iyi sorular olarak da iyidir bence
-
Arkadaşlar kendi çalışmanız mı sadece önemli yoksa ek olarak online kurs almakta gerekli mi?
-
@mülki Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki hafta İnşallah mevzuat çalışmaya başlayacağız. Eğer katılmak isteyen arkadaşlar varsa mesaj atabilir.
-
Sıfırdan başlayan biri kaç yıl hazırlanmalı sizce?
-
@maximum gözünüzde büyütmeyin, öyle yıllar alacak bir sınav değil bu. ama 2 ayda halledilecek bir sınav da değil. Günlük ne kadar çalıştığınıza da bağlı, dilerseniz özel mesaj atın elimden geldiğince yardımcı olayım
-
Bu yıl ilk kez deneyeceğim bende bakalım hakkımızda hayırlısı. Tecrübeli arkadaşlardan insan hakları ve Türkiye ekonomisi için kaynak tavsiyesi bekliyorum.
-
Elimde Yiğit Yılmaz hocanın Eylül 2019 baskı mevzuat kitabı var yeni almama gerek var mı güncellenecek kısımlar elinde olan varsa atabilir mi?
-
@marsiyal Türkiye ekonomisi için Yasin Çoban'ı tavsiye edebilirim.
-
Bugün İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi oylanacak. Hayırlısı bakalım
-
@marsiyal seni bu platformda görmek güzel kardeşim
-
@poohdini, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Bugün İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi oylanacak. Hayırlısı bakalım
Mia alımı yine 100 olur.
-
@amirim Arada uğra buralara dostum, başlık sahipsiz kalmasın