2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Etkilemez bence. Hakimlik sınavı üç kez değerlendirildi hatta sonuncusu kasımda oldu. Ona rağmen yeni sınavda bir gecikme olmadı. Bu göz önüne alınmıyordur.
-
@locke umarım hocam.
-
@mirakar sizin yeni sınav dediğiniz ne zaman ki hocam?
-
@darısı-başımıza Belli bir tarihi kastetmedi sanırım. Sadece bu süreçten dolayı örneğin kasımda sınav olacaksa daha ileri bir tarihe ötelenir mi diye sordu.
-
DOSTLAR KONUYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAZIMIZI KALEME ALDIK. 1 SORU İPTAL EDİLDİ, YAKLAŞIK 50-60 KİŞİ YENİDEN MÜLAKATA KATILMAYA HAK KAZANDI. PUANLARDA 0,5 DÜŞME İLE 1,5 PUAN YÜKSELME ARASINDA BİR OYNAMA OLDU BİR ÖNCEKİ DÖNEMDE 397. SIRADAKİ ADAYLAR İÇERİSİNDE EN DÜŞÜK PUANA SAHİP ADAYIN YENİ DEĞERLENDİRME PUANI BAZ ALINARAK, BU PUANIN ÜSTÜNE ÇIKAN ADAYLAR MÜLAKATA KATILMAYA HAK KAZANDI.
-
@antimülakat hocam artık iptal veya cevap şıkkı değişecek soru olmaz değil mi bu saatten sonra son değişiklikle 72.50 de kaldık ️
-
@darısı-başımıza hocam şöyle bir itiraz hakkı doğabilir. Mülakata katıldığı halde bir önceki sonuca göre puanı 72,5 altına düşen var mı? Şayet böyle bir durum olduysa size de bu hakkı vermeleri gerekiyor. Bir de nasıl 72,5 soruyu doğru da yapsanız yanlışta yapsanız puanınız değişmesi gerekiyordu.
-
@antimülakat hocam yanlış yazdım puanımı 72. 077 olmuş yeni hali iptal den önce 71'di puanım
-
@darısı-başımıza anladım şimdi oldu valla bunda mahkeme kararı verildi. Başka soru var mı mahkeme kararı beklenen bilmiyorum.
-
Tam duyum var mı 100 kişi mi 60 mi ?
-
@duy-profesoru 19 kişi gördüm ama ek olarak. Teyide muhtaç.
Edit: Ek mülakatı sordunuz zannettim.
-
@darısı-başımıza yok hocam tarih olarak belietmedim, bu sene sınav yapılırsa mesela böyle bir durumda sınav tarihi de ertelenir mi anlamında söyledim.
-
@locke aynen hocam.
-
Arkadaşlar sizce bol tekrar mi yapılmalı yoksa çok soru mu çözülmeli başarılı olmak için.
-
Elimde Ahmet Nohutcu 2018 basım idare hukuku ve anayasa hukuku kitapları var çok fark oldu mu? Güncellik bakımından? Olduysa da nasıl tamamlayabiliriz?
-
merhabalar, konu dışı bir soru soracağım bilgisi olanlar, herhangi bir duyum tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. 2013 yılında dersaneye gitmiştim nasip olursa seneye kaymakamlık sınavına gireceğim çevremdeki herkes güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz geleceğini söylüyor dersaneye sebebiyle. sen önce sınavı kazanda bunu sonra düşünürsün diyenler olacaktır ancak bu durum motivasyonumu düşürüyor bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
-
Arkadaşlar,Makro İktisat soru bankası olarak önerebileceğiniz kitap varsa belirtirseniz sevinirim.
-
2020'nin tüm sorularına ulaşabilen var mı? Bana özelden atabilir mi?
-
Herkese iyi çalışmalar kolay gelsin. Mia serisini kullanıyorum ek kaynak almak istiyorum a kadro kaymakamlik ile mas teori ve mevzuat arasında kaldım kullananlar var mı önerirler mi?
-
@aliihsanglr Ulaşılması zordur hocam yüzde 10 açıklandığı için.