2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Kpss a anayasa ve idare hukuku kitaplarını kullansak olur mu acaba yoksa kaymakamlıkların ki farklı mi oluyor?
-
-
Temmuz söylentisi cikmis arkadaşlar duydunuz mu?
-
Yiğit hoca ınstagram hesabından 2 aday arkadaştan 10 temmuz duyumunu aldığını paylaştı.
-
@aslan-reyiz evet okudum onu telaş yapmadım değil.
-
Temmuz da sınav olursa bu ay sonu mayıs 15 gibi ilan gelmesi lazım.
-
@iibf kullanıcı adı ne hocanın acaba
-
@gürkan35 evet 1 ay içinde ilan gelmesi gerek
-
@gencbiraday kaimmakam_kaymakamlik
-
@gürkan35 hocam bu arada siz yukarıda bi soru sormuşsunuz ben yeni gordum kaymakamlik için kpss kitaplarından yararlanmayın bunu anayasa ve idare için söylüyorum çünkü ayrıntılı çıkıyor yetersiz gelebilir yiğit yılmaz mevzuat kitabi yada Ahmet nohutcu dan yararlanabilirsiniz
-
@iibf Sağ olun hocam çok teşekkürler.
-
Burası karışmış yine. ))
-
@amirim Haberler sendedir hocam
-
@amirim aydınlat bizi amirim
-
Bu sınavın ekim ya da kasımda olma ihtimali yok mu yahu ? Keşke öyle olsa.
-
Hocam daha kesinlik yok sadece söylenti var temmuz ayı için normalde Eylül ayında bekleniyordu fakat yine de belli olmaz hazırlıklı olmak lazım
-
@iibf benim temennim şu yöndeydi agustos 8 e kadar kpss calısırdım 10 agustostan sınava kadar da kaymakamlık calısırdım şeklindeydi tüm planlarım bozuldu
-
@abd94 kpss ye çalışanlar için evet kötü olur 10 temmuz tarihi insallah Eylül ekim ayında olur sizde mağdur olmazsiniz
-
@iibf inşallah öyle olur bakalım teşekkürler.
-
Arkadaşlar Ahmet Nohutçu hocanın Altın Seri İdare Hukuku kitabının yeni baskısı gelecek deniliyor. Bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili? Bi hayırsever yok mu yanıtlayacak ?