2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@babanınoglukemal, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Sbbden haber var mı
Bunu ben de merak ediyorum doğrusu.
-
@keynesinabv hocam var mı yeni haberler 2 hafta oldu henüz gelmedi ilan
-
@antimülakat hocam il goc merkez goc il planlama bu ilanlar gelir mi bi duyumunuz ya da bilginiz var mi ?
-
@müfettiş_37 gelecek
-
@Antimülakat hocam ticaret denetmenlik ile ilgili bir duyum var mi
-
@keynesinabv sayı belli mi hocam
-
@paretowilfredo bddk, kosgeb, il göç ile ilgili gelişme var mı?
-
Kültür turizm , gençlik spor bakanlıkları , dhminden haber var mı acaba ? @paretowilfredo @antimülakat
-
@paretowilfredo hocam merhaba, kpss 2020 p3 puanı ile hazine avukatlığı alım ilanına çıkılacak mı? Hazine ve Maliye Bakanlığından bir duyumunuz var mıdır? Aynı şekilde ptt merkezi alımla avukat alacak söylentileri de dolaşıyor. Bir bilginiz var mıdır?
-
@paretowilfredo tmsf uzman yardımcılığı ilanı gelir mi?
-
@blueberry, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@paretowilfredo tmsf uzman yardımcılığı ilanı gelir mi?
@Aslan-Reyiz Hocam bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo üstat geçtiğimiz cumartesi resmi gazetede ulaştırma bakanlığı uzman yardımcılığı yönetmeliğindeki yds maddesi değişitirildi bildiğiniz gibi. İlan gelmesi yakın mıdır sizce ?
-
Strateji ve bütçeden duyum var mı ?
-
BTK 'nın alım yapma durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
TİKA veya YTB'den yok mu bir duyum ?
-
Bu sene tmsf uzmanlık açılması lazım. Ne zamandır bekliyoruz.
-
@paretowilfredo MHUY sınavı da DUY gibi tek il + mülakat şeklinde olabilir mi?
-
@blueberry keşke ilan gelsede şart sonra konuşulur
-
@zenginmemur Haklısınız hocam. Yönetmeliğe baktım da sadece sözlü şeklinde olmasında herhangi bir sakınca yok. Bu sene Maliye Bakanlığı, GUY ve DUY'da değişiklik yaptı. İster misiniz MHUY'da da bir sürpriz olsun. 🧐
-
@ghamul1 onlar ocakta muhtelemen