2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Yanlış başlığa yazmışım
-
@genclerbirlikli Hocam TMSF uzman yardımcılığı ilanı gelir mi bu sene?
-
@blueberry yanılmıyorsam @paretowilfredo nun tablosunda mevcuttu. onun dışından haberim yok maalesef
-
@paretowilfredo ustad bu ay bitmeden ilgoc de ilana cikar mi
-
@adam-simith acaba merkez mi yoksa taşra mı gelir pareto listesinde sayı fazla değildi .
-
@semihylc tasra vardi listede hocam
-
@adam-simith tüh merkez gelir diye düşünüyordum bende her sene düzenli geliyordu bu sene gelmedi belki bu ay içinde verirler .
-
@semihylc gecen sene geldi ondan onceki senede gelmedi merkez galiba
-
@genclerbirlikli Hayır hocam @paretowilfredo nun tablosunda yok. Unutmuş herhalde.
-
SGK müfettişlikle ilgili yeni bir duyum alan var mı?
-
@gandalf hiçbir duyum göremedim maalesef. Tahmin bile yok.
-
Hazine kontrolörlükte geldi.Elle tutulur Yds istemeyen bir ilan gelsin artık.Mümkünse birazda çok aday çağırsınlar.Mhuy gel artık be.
-
@zenginmemur hocam ne kaldı ki SGK denetmenligi, il göç ve mhuy gelirse sayılar biraz iyi olur başka bişi yok sanırım
-
@semihylc sürprizler kaldı bence.Böyle Dguy alımı gibi merkez uzmanlık alımı ysk uzmanlığı gibi önemli olan çok adayın çağrılması.Merkez göç olabilir.Genclik spor kadro ihdası vardı.
-
@paretowilfredo üstad sgk, iş ve sağlık müfettiş yardımcılıkları ile ilgili bir tahmininiz var mı?
-
@zenginmemur ysk uzmanligi ilk defa mi alcak daha once hic duymadim, ek atama istediler bu ay sonuna kadar gelir heralde
-
@abdullah_cevdet bilmiyorum pareto paylaşmıştı ama 15 kişi alırsa yüksek kapatır
-
@zenginmemur 15 ek atama istediler 15 ten fazla olur 30 civari alabilirler ama bizden ne kadar hukukculardan ne kadar alirlar onu kestirmek zor
-
@abdullah_cevdet hocam yds var mı peki 10 ilandan 9 unda var çünkü ona gore hiç bakmayalim
-
@adanali01 yok hocam rahat olun