2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@strtmn pareto geçenlerde mhuy mesleği ile ilgili bilgilendirici bir paylaşımda bulunmuştu..Bu bir işaret olabilir mi
-
@blackbird pareto üstad her sene 1 kere tanıtıyor hocam, kendisi de bıkmıştır artık.. dile kolay 5 sene oldu gelmeyeli.. gidenler bile unutuldu bu sürede ama tabi bazı ayrılanlar hala sevgili.. hasılı, karar hocam yetkili bir ağızdan demeç almış burada pay etmiş dostlara, önemli hocam.. bekleyelim görelim.. pareto üstadın tanıtım yazısını hevesle okumak dileğiyle.. gönlünüzce olsun.
-
Allah’ını seven bu hafta üzerimize bu uğurda çalışıp emek harcayan herkesi sevindirecek yüklü alımlı ilanlar atsın.
Âmin.🤲 -
@strtmn hocam bu meslek ilga olmuş olabilir mi?
-
@zenginmemur cidden bir fikrim yok. Geçenlerde mhu bir arkadaş yazmıştı buralara bir şeyler, bu olmadığını gösteriyor öyle bir şeyin. Karar hocam ilanın talep edileceğini ve hatta eski usulde geleceğini yazdı hatta. Bunlar dışında bir bilgim yok malesef. Çok güzel bir umut olurdu herkese şöyle 300-400 kişilik bir ilan. Tabi ocakta talep olacaksa, külliye izin verecek felan belki yaza doğru, belki hiçbir zaman:) vallahi bilmiyorum. Duy da bir daha gelmeyecek gibiydi, geldi. Mhuy neden olmasın diye düşünüyor ve bekliyorum.
-
@strtmn saygı bizden efem . Zenginmemuru kimse inandıramadı ben nasıl inandırayım
Mali hizmette top bakanda bakalım ne kadar cömert göreceğiz -
@karar yanlış anlamışsın ben sana inanmıyorum gelmeyecek demedim ki?Zaten 5 yıldır gelmeyen bir ilan meslekte uzman yardımcısı yok ama ilanda yok Ortada
-
@zenginmemur ne kadar sorsan da haklısın hiç bir şey diyemem . Evet 5 yıl oldu haklısın bir kadro bu kadar beklemez bencede . Ama sen kadroyu ilgaya kadar götürdün. eğer güvenirsen bana bekle baharı inşlh bu sefer güleriz çünki yıllık kadro bu yıl bitti ocakta serüven başlıyor bakanda tamamen iş takdirini bilemeyiz .
-
İSKİ 8 MÜFETTİŞ ALACAK
-
@adanali01 hocam iski müf.yrd ilanı geldi yine p48
Diğer puan türlerini kaldırsınlar bari.
-
@tnr17 hocam ama genel olarak dedim bu sene çoğu kurum işletmeden aldı
-
@tnr17 müfettişlik ekseriyetle p48 ister hocam .
-
Bu yıl istanbul belediyesi iibfye azda olsa kadro açtı.Diger belediyelere de yansır mi?
-
@tnr17 hocam en fazla alımın p48 ile olduğu zaten malum.4 dersin ortalaması sonuçta.
-
Pareto hocanın tablosundaki ilanlar ne zaman gelmeye başlayacak acaba sürekli belediye ilanları geliyor. Mesela KİK uzman yrd. Duyumu olan yok mu?
-
Türkiye Belediyeler Birliği Uzman alım ilanı: https://www.tercihiniyap.net/ilan/turkiye-belediyeler-birligi-tbb-uzman-personel-alim-ilani-2020-h12118.html
-
Hakimliktede cuvalladik yok mu guzel haberleri olan...
-
Bu hafta içerisinde Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü ilanı gelecek arkadaşlar 15-20 kişilik.
-
@mambaa uzmanlık gelmeyecek mi hocam
-
@mambaa hocam kaç katı çağırılıyor 2019 da 4 katı 2018 de 10 katı çapırılmış