2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
hadi hayırlı olsun ilanlar yakındır:) gençlik ve spor bakanlığı,ulaştırma bakanlığı, vakıflar genel müdürlüğü ve ysk seçim uzman yardımcısı için ilave atama izni verilmiş.
https:// www. memurlar. net/ haber/936217/dort-kuruma-ilave-atama-izni-verildi.html -
@russellwestbrook Ben de aynı şeyi yazmaya gelmiştim. İlan gelmüyüü, ders çalışmayın diyen arkadaşlar aylardır bunlara çalışıyordu.
-
@russellwestbrook ileti icin tesekkur hocam, gune guzel basladik surece yeni basladigim icin biraz yabanciyim kurumlara. Bu kurumlar da 15 20 kisilik mi ilan veriyor yoksa 100 uzeri mi oluyor genelde.
-
Sitede sayilar yazıyormuş, pardon.
-
@russellwestbrook spor bakanlığı alımında YDS varmı arkadaşlar , eski ilanına baktım 20 katı ve YDS göremedim . P48 den direk sınava almış sanırım .
-
GSB' ye 2 sene önce girdim, alt promosyon hala gelmemişti, iyi oldu oh be p48'den çağırmışlardı ve YDS yoktu arkadaşlar. Gazi üni. kurum sınavını yapmıştı ve çok zor bir sınav değildi. Hatta sınavı kaydetmiştim bir yerlere. Sınava girmeye hak kazanan arkadaşlara gönderirim sonrasında.
-
Sehven p48 yazmışım pardon, uzman yardımcılığı sınavı için p3'ten ilana çıkılmıştı.
-
@19taha19 gsb uzman yadıcmcılığıiçin p3 ten mi ilana çıkacak hocam.
-
@sipahi onu bilmiyorum, 2 sene önce öyleydi ama.
-
@Semihylc yds yok gsb uzman yardımcılığı için p3 müfettiş yardımcılığı için p48 ten aldı en son
-
bu açılması beklenen ilanlardan 2021 kpss a açıklandıktan sonra çıkma ihtimali olan var mıdır acaba mesela 2021 ağustos ayı ve sonrası gibi?
-
@pareto_wilfredo hocam listede spk ve bddk yok ya bunu 2021 kpss sonrası kesin ilan gelir diye yorumlayabilir miyiz?
-
@littlefinger Öngörmek için çok erken dostum bence.
-
Dostlar tablomuzda yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile RTÜK ilanlarının da müjdeleri geldi malumunuz. Buna ek olarak seçim uzman yardımcılığı ve Ulaştırma kadrolarına dair de düzenlemeler yer aldı. @russellwestbrook dostumuz da yukarıda yer verdi buna.
Tabloda yer almayan ama bu düzenlemeler içerisinde yer bulan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün de teftiş için 10 kişilik alıma çıkacağını duydum.
Bunu da paylaşalım burada dursun. -
@paretowilfredo hangi puan turu alır bide yds olurmu ustadim
-
@adanali01 Geçen ilanı paylaşayım dostum fikir olması adına,
Ayrıca;
bu da diğer alımlara dair fikir olması açısından dursun dostlar.
-
Rtük uzman yönetmeliğine göre D seviye yds zorunluymuş
-
Vakıflar genel müdürlüğü de B seviye yabancı dil istemiş 2012 de
-
@paretowilfredo tesekurler
-
@Hasso puan türleri nasıl peki