2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@blueberry hocam bu ilanlar gelirse 80 civarı mi kapatır acaba
-
Ne zaman bir harketlenme olcak tekrardan:(
-
Son haftaya giriyoruz, hareketlenme bekliyorum ben.
-
@sbf11 mesela hocam hangi kurum
-
@blackbird Onu bilmiyorum hocam. Daha önce de burada yazdım. Ben sadece geçmiş yıllara bakarak tahminde bulunuyorum. Özellikle 2019 ve 2018 yıllarında hep Aralık ayının son günlerinde ilan gelmiş. Gelecek hafta ilanların geleceğini tahmin ediyorum ama hangi kurumlar ilan açar onu bilmiyorum tabi ki
-
Ticaret denetmen yardimcigili ilani son hafta gelecek mi acaba yoksa verilen kadro yanacak mi
-
Ticaret denetmen yardımcılığı, gsb müfettiş yardımcılığı ve gsb uzman yardımcılığı için özellikle belirtilerek izinler verilmişti. O izinlerin yıl sonuna kadar kullanılması gerekmiyor mu? Ben bu ilanların gelmesini bekliyorum.
-
@seadorf öyle bir zorunluluk varsa gelebilir.
-
@mambaa dostum tebrikler ilan geldi.
-
@adam-simith burda bi arkadas yonetmelik degisikligi yapilmadan gelmez demisti henuz bi degisiklik olmadi malesef son 1 hafta
-
@sbf11 geçen sene bu zamanlarda daha fazla ilan çıkmıştı. Virus sebebiyle kurumlar daha ihtiyatlı davranıyor sanırım. Gerçi geçen sene bu zaman verilen ilanlarda 90 puan altının pek şansı olmamıştı yds dolayısıyla. Bu sene yds'li ilanlar bile gelmiyor. Çalışmak için motivasyon oldukça güç. Hakkımızda hayırlısı
-
@muallakta_kalan Hocam henüz yıl bitmedi. Gelecek hafta ilanlar gelecektir. Ben öyle bekliyorum. Geçen sene de öyle olmuş. İlanlar yılın son 3-4 gününe yoğunlaşmış. Bu sene de öyle olursa eğer gelecek hafta içi çok ilan gelecektir.
-
@sbf11 hocam vala gelse bile ne bari 10 katı çağırsalar neyse 4 katı ne hep aynı kişiler gircek ve çoğu kurum boş kalacak emin olun keşke gelmese de yaza doğru gelse zaten puanı yüksek olanların gireceği ilanlar baya geldi onlar girseydi yaza bize elde kalan olurdu
-
@abdullah_cevdet ticaret denetmenlik geçmiş yıl ilanlara bakılınca ilanın hemen hemen beşte biri iibf ayrılmış. Bu durumda 100 kişilik bir ilanda bizden 15 20 kişi kuruma girebilecek. Ilanın tamamı bize ayrılırsa güzel olur yoksa sayı bakımından pek umut vadeden bir şey olmaz.
-
@adanali01 Hocam başka bir başlıkta söylemiştim. Artık atanmak için derece yapmak gerekiyor. Alım sayıları az olduğu için derece yapmaktan başka çare yok. Ya da YDS alacaksınız ki bir şansınız olsun. Hatta garantiye almak isteyen için hem derece yapması hem de YDS alması gerekiyor.
-
@muallakta_kalan ben o konuda hic umutlu degilim en fazla 25 30 kisi bizden alirlar diye dusunuyorum.
-
@rabia89 85 ve üzeri iş görür. 80-85 arası muallak. 80 altı pek ihtimal gözükmüyor.
-
Ocak ayından itibaren ilan gelince 2019 puanlarının yanma gibi bir durumu var mı ? 2 yıl olayı nasıl oluyor 2021 kpss sınavı açıklanana kadar mı geçerli 2019 puanı ?
-
Benimde en çok beklediğim ilanlar arasında il planlama gelmekte 5 yıldır alım yapılmamış ortalama olarak baktığımızda bu ilan hakkında duyumu olan veya sayı olarak bilgisi olan var mı ? Bi duyum alsak süper olur
-
@ilhannnn aynen öyle dediğiniz gibi