2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@ghamul1 ikinci dagilim hangi ayda oluyor hocam
-
@abdullah_cevdet hiç bilmiyorm hocam, belli olmuyor. Mayıs-Haziran-Temmuz döneminde oluyor genelde. Bu ilk dağılım beni şaşırttı, ikinci dağılımda baya bir ekleme olmazsa bu yıl da hayal kırıklığı olur..
-
@ghamul1 ben bu sayilarin cok bir anlam ifade ettigini dusunmuyorum cunku gecen sene sgk ya 1400 kusur atama izni verildi ne bi sgk denetmenlik geldi ne baska bir sey bu sayilar gostermelik mi acaba bir turlu anlayamadim.
-
@abdullah_cevdet o sayılar göstermelik değil. Sgk tamamıyla düz memur aldı. Açsb 250 izniyle merkez uzman aldı ticaret bakanlığı 200 iznini kullandı. Hmb 2000 iznini kullandı. Kullanmayan da var tabi. Göç idaresi 100 izniyle alım yapmadı mesela.
-
@byteks1 o zaman simdiki atama izinleri bombos 5 kisi 10 kisi kotu oldu bu
-
@abdullah_cevdet 2. Dağıtımdabelli olur. Geçen sene de 25 şubatta aynı şekilde 5,10 kişilik listeler yayınladılar.
24 martta yüklü alım sayıları yayınlandı. Bunlara sbb nin sitesinde duyurular dan ulaşabilirsiniz. -
Eyvallah hocam cok sagolun.
-
@byteks1 sgk varmi bu yayinlanan listede
-
@byteks1 2.dağılım yine mart ayında mı olur
-
Geçen yıl vergi ve sosyal güvenlik alanlarında istihdam edilecekler sınırlamaya tabi değil durumu vardı. Bu yıl öyle bir şey yazmıyor sanki.
-
Gecen yil ilk dagilim 21 subatta olmus ikinci dagilim 24 martta bakalim ikinci dagilim ne zaman olacak
-
@adam-simith Hocam dağılım derken Aralık ayında gelen ilanlar gibi mi olacak bundan mi bahsediyorsunuz ?
-
@ilhannn00 atama izinleri veriliyor kurumlara 2021 yilı icersinde alima cikmalari icin
-
arkadaşlar bu listeye nerden bakıyoruz
-
@adam-simith her kurum var. Liste yayınlama tarihleri belirsiz. Hazır olduğu zaman yayınlanır. Verilen sayı kadar personel alma izinlerini oluyor. Listelere bakma isteyen sbb nin duyurular kısmında bulabilir.
-
@byteks1 Açsb 250 uzman yard.ilanını tam olarak ne zaman yayınlayacak, ilan verildi ama başvuru tarihi net değil.
-
Arkadaşlar 50-100 kişilik bir il göç ilanı gelirse 86 puanın şansı var mıdır sizce ?
-
@gmzankr066 Üstadlar güzel bir çalışma yapmışlar, inceleyebilirsiniz. https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/2013-2021-il-goc-uzman-yardimciligi-alim-sayilari-ve-taban-puanlari-h12163.html
-
100 kişi gelirse listede olursunuz büyük ihtimal 50 kişide çok zor.
-
100 kişi gelirse tahmini kaçta kapatır ki keşke biraz daha fazla gelse İİBF nin yüzü gülse