2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@ilhannnn 2021 kpss açıklanana kadar geçerli
-
başlıkla pek alakası yok ama arkadaşlar son açıklanan sonuçlara bakıyorum da maşallah herkes Ankara - İstanbul mezunu...:) Ankara İstanbul dışında mezun olanlar olarak hiç umutlanmasak mı Bakanlıklar veya önemli kurumlar için...
-
@sbf11 hocam atandınız hayırlı olsun bırakın artık su ilanları biz sizin yerinize bekleriz
-
@ghamul1 onu bende düşündüm ama btk kazanan birisini görünce alakası olmadığını anladım
-
@adanali01 Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bıraktım ben zaten hocam, KPSS puanı da boşa gidecek ama olsun, derdimiz bu olsun.
-
@ghamul1 kayda değer bir şekilde yüksek puanla başvurmuşsanız ya da o kurumun içinden/dışından hatırı sayılır bir tanıdığınız varsa mezun olduğunuz okulun isminin pek önemi kalmıyor.
-
@perküsyon yani kpss puanı istemeyen kurumlarda bu okullardan mezun değilseniz ve sağlam bir referans yoksa zor mu diyorsunuz hocam
-
@ghamul1 kpss puani istemeyen kurum var mi bilmiyorum ama benim gördüğüm durum bu. Anadolunun ufak bir ilinden mezun ama üst kurulda uzman. Var böyle insanlar.
-
İl göç bu hafta gelir mi acaba ?
-
@mathilda geceleri resmi gazeteye bakmakdan yoruldum
-
@semihylc umarım gelir hocam ya ️
-
@semihylc ihale kararlari ihale kararlari ihale kararlari
-
@mathilda inş hocam çok fena boşluğa düştüm kendi adıma söyleyeyim 3 haftadır kitap açmadım . SGK zaten kısa vadede görünmüyor 2-3 ay diyorlar . Elimizde kala kala ilgoc kaliyor .
@Abdullah_Cevdet sorma bide hepsi iniyor telefona çöplüğe döndü klasör
-
@semihylc aynen hocam ya kamu ihale kurumundakiler bu kadar ihale yazisi gormemistir haftaya il goc te gelmezse gercekten durum daha da vahim olacak, sgk ocakta gelse bile bi onceki promosyon 6 ondan onceki 8 ayda aciklandi herturlu 2021 kpss gibi gibi kafamda deli sorular.
-
@abdullah_cevdet evet en iyi ihtimaller bile bizi kurtarmaz 2021 ufukta
-
@ghamul1, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
başlıkla pek alakası yok ama arkadaşlar son açıklanan sonuçlara bakıyorum da maşallah herkes Ankara - İstanbul mezunu...:) Ankara İstanbul dışında mezun olanlar olarak hiç umutlanmasak mı Bakanlıklar veya önemli kurumlar için...
Hocam bunun sebebi aslında kurumların Ankara ve İstanbul okullarına ağırlık vermesi değil. Mülakat aşamasına kalanların çok büyük bir kısmının Ankara, ODTÜ, Bilkent, İstanbul, Gazi, Hacettepe, Ege, Boğaziçi gibi üniversitelerden mezun olmaları. İsmini sayamadığım, unuttuğum iyi üniversiteler olmuştur. Hal böyle olunca taşradan mezun olan arkadaşlar kurumlara giremiyormuş gibi gözüküyor. Ama sıkıntı zaten taşra mezunu arkadaşların mülakata kalmakta zorlanmalarında.
Özellikle genel yetenek sorulan sınavlarda iyi üniversite mezunları daha avantajlı oluyor. Çünkü bu öğrencilerin çoğu Türkçe ve Matematik derslerine çalışma ihtiyacı bile duymuyor. Ben kendi etrafımda KPSS matematiğine çalışan tek kişi görmedim. Zamanında zaten öğrendikleri için iyi üniversiteler kazanmışlar. Matematik de öyle kolay unutulan bir şey değil. Ayrıca iyi üniversitelerde çok kitap okutuluyor. 30-40 sayfa ders notuyla geçmek bazı üniversitelerde mümkün değil. Çok okuyunca Türkçe de ister istemez gelişiyor. Bu yüzden daha avantajlı oluyor bu okul mezunları.
Daha başka nedenler de var fakat en basitinden bunlar aklıma geldiği için yazdım. Linç yememek için daha fazla yazamayacağım.
-
@sbf11 teşekkür ederim hocam bir hayli detaylı oldu
-
@mathilda Sosyal medyada il göç 2021 kasıma kadar alım yok diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. 3 kişi peş peşe yazdı. İnşallah ilan gelir.
-
Bu mali hizmetler il goc gelmiyecek mi acaba? Ocakta hareketlenme olur mu ki?
-
@sbf11 forumun yeni durum tespitcisi ilan ediyorum seni hocam tebrikler gayet iyi açıklamışsın